Xiaomi Mi Max 2

Xiaomi Mi Max 2 Tanıtıldı, Özellikleri ve Çıkış Tarihi

Xiaomi’nin merakla beklenen yeni telefonu Xiaomi Mi Max 2 sonunda tanıtıldı. Markanın en iyi modellerinden biri olmaya aday olan telefonların özellikleri neler? Xiaomi Mi Max 2 için fark yaratan fiyat ne kadar? İşte detaylar.

Xiaomi durdurulamaz bir yükseliş içerisinde. Markanın çok kısa bir süre içerisinde ardı ardına birçok yeni seri duyurmasıyla beraber bu alanda en çok konuşulan markalardan biri olmaya başardığını da söylemek gerekiyor. Düzenli aralıklarla yeni telefonlarını gördüğümüz markanın son modeli ise Xiaomi Mi Max 2 serisi oldu. Bugün itibariyle tanıtılan yeni seri akıllı telefonların özellikleri de ortaya çıkmış oldu. Phablet sınıfının yeni modeli olacak olan Mi Max 2 serisinin tanıtımıyla beraber merak edilen birçok özellik de netlik kazanmış oldu. Fiyat performans dengesini çok iyi kurduğu gözlenen yeni seri akıllı telefonların fark yaratan özelliklerine geçelim.

Xiaomi Mi Max 2 Ekran Özellikleri

Öncelikle telefonların ekranlarını ele almak gerekiyor. Xiaomi Mi Max 2 modeli bir phablet modeli. Bu nedenle ekran boyutu da 6.4 inç olarak belirlenmiş. Geniş ekran seven kullanıcılar için en ideal modellerden biri olması beklenen akıllı telefonun ekran çözünürlük değeri ise Full HD. Hemen ekleyelim ekran çözünürlük değerine ek olarak telefonun görüntü netliğini arttırmak için kendi teknolojileri de var.

Xiaomi Mi Max 2

Xiaomi Mi Max 2 Tüm Sistem Özellikleri

Xiaomi Mi Max 2 modelinin teknik kısmına geçecek olursak karşımıza orta sınıfın en iyi işlemcilerinden biri olan Snapdragon 625 çıkıyor. Toplamda 8 çekirdek olan işlemcinin hız değeri ve 64 bit mimarisi oldukça ideal bir sistem sunulmasını sağlıyor. İşlemcilere eşlik eden grafik birimi noktasında ise Adreno 506 serisini görmekteyiz.

Bu seride yine performans için oldukça ideal. Teknik özellikler konusunda diğer dikkat edilecek olan kısım ise RAM bellek miktarı. 4 GB RAM bellek miktarıyla gelen model 64 ve 128 GB depolama seçenekleri de sunabiliyor. Ana teknik detayları bu şekilde olan Xiaomi Mi Max 2 modelinin genel olarak orta sınıfın iyi modellerinden biri olacağını görüyoruz.

Xiaomi Mi Max 2

Xiaomi Mi Max 2 Pil ve Diğer Detaylar

Telefonların en çok konuşulacak özelliği kesinlikle pilleri olacak. Mi Max 2 serisinin pil kapasitesi boyutuna da bağlı olarak 5.400 mAh değerinde. Daha önce çok fazla görmediğimiz pil modelinin beraberinde Qualcomm hızlı şarj teknolojisini de sunması yine bir hayli öne çıkan detaylar. Kamera kısmında ise 12 MP değerinde arka ve 5 MP değerinde ön kamerayı görmekteyiz. Android Nougat ile gelen telefonun kilit noktası yani fiyatı ise sadece 1030 TL gibi bir rakama denk geliyor. Tabi bunun üzerine ne kadar vergi ve eklentiler olur belli değil.