World of Warcraft 1

World of Warcraft: 15 Yıllık Oyun Ağustos Ayında Yayında

27 Ağustos’tan başlayarak, World of Warcraft oyuncuları ve dünyadaki hayranları, Azeroth’un ilk günlerini World of Warcraft Classic ile yeniden deneyimleyebilecek. Aktif aboneliği olan oyuncular dünden beri kapalı bir beta testine kaydolabilirler.

WoW! World of Warcraft 15. yaş gününü kutluyor. Pek çok MMORPG ve çevrimiçi rol yapma oyunlarıyla birlikte sayısız yayıncı, sahneden er ya da geç kaybolurken, Blizzard’ın klasik World of Warcraft (WoW) dünya çapında büyük bir hayran kitlesiyle büyük popülerlik kazanmaya devam ediyor.

World of Warcraft

World of Warcraft: MMORPG Klasik WoW

World of Warcraft 23 Kasım 2004’te yayınlandı. Şubat 2005’in başında lansman gerçekleşti. O zamandan beri, Blizzard’ın MMORPG’si bu oyun türünü önemli ölçüde şekillendiren dünya çapında bir zafer alayı yaptı. 27 Ağustos’tan itibaren oyuncular ve WoW hayranları Azeroth’un başlangıcını World of Warcraft Classic ile tekrar yaşayabilecekler.

Classic, oyuncuları Blizzard’ın MMORPG’lerinin köklerine geri götürüyor: Onyxia, Dustwallow’daki istifinden korku ve dehşet yayar, Leeroy Jenkins, kahramanca işler yoluyla ün saldı ve sadece cesaretliler vahşi vahşi Stranglethorn Vale’ye girdi. World of Warcraft Classic Blizzard, orijinal WoW’u yeniden inşa etti.

World of Warcraft Classic, tüm abonelere erken World of Warcraft’ın en önemli anlarını hiçbir ek ücret ödemeden paylaşma fırsatı veriyor. World of Warcraft Classic’e son rötuşları koymak için Blizzard, 15 Mayıs’ta başlayan kapalı bir beta üyeliğine aktif olarak abone olan oyuncuları davet ediyor. Yaz için daha fazla oyuncunun katılabileceği bir dizi test yaptı.

WoW yıldönümünü kutlamak için Blizzard ayrıca 8 Ekim’de çıkacak olan World of Warcraft 15’inci Yıldönümü Koleksiyoncusu’nu açıkladı. Oyunun hazine ve bonus eşyalarının bu hazine sandığı 30 günlük World of Warcraft oyununu ve 25 cm yüksekliğindeki etkileyici Ragnaros the Firelord heykelini, Onyxia’nın başını taşıyan bir pimi, Black Dragonflight damızlık, Azeroth haritası olan bir fare altlığı içerir. Azeroth’un zengin geçmişini ve iki binasını gösteren bir sanat eseri basıldı: World of Warcraft oyuncularının ilk kez gökyüzüne girdiği anın şerefine Alabaster Fırtına Pençesi (İttifak Karakterleri) ve Alabaster Thunder Wing (Horde).

World of Warcraft 15’inci Yıldönümü Koleksiyoncusu, sadece 100 € ‘dan (RRP) satın alınabilir ve gear.blizzard.com adresinden veya dünya çapındaki seçkin satış noktalarından satın alınabilir.