WhatsAppta Bu Ozellikleri Biliyor Musunuz

WhatsApp’ta Bu Özellikleri Biliyor Musunuz?

WhatsApp’a gelen yeni özellikler ve diğer özelliklerden haberiniz var mı? İşte WhatsApp’ta hayatınızı kolaylaştıracak bazı detaylar…

Tüm dünyada kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp‘a yeni özellikler geldi. Son gelen güncellemeyle de mesaj kaydetme özelliği platforma eklendi.

Artık WhatsApp kullanıcıları sesli mesaj göndermek istediği sırada ekrana basılı tutması gerekmiyor. Çünkü yeni güncellemeyle beraber kişiler sadece kısa mesaj değil sesli mesaj gönderiminde de kolaylık kazanıyor. Ses göndermek istediğinizde basılı tutmamak için yukarı doğru bir kilit işareti beliriyor. Bu bakımdan yukarı sürüklerseniz ses kaydı kilitleniyor. Gönder butonuna bastığınız zaman ise kayıt bitiyor.

Bunla beraber grup içerisinde engellemiş olduğunuz kişiler sizin mesajlarınızı görebiliyor ve engellenen kişininde tüm mesajları size görünüyor. Bu bakımdan dikkatli olmanızda fayda var.

Ayrıca iOS 11 ile Apple kullanıcıları WhatsApp’ı yukarı doğru sürükleyerek kapattığında WhatsApp bildirimleri de kapanıyor. Bu konuda dikkatli olmanızda fayda var. WhatsApp ise Apple‘ın bu konuya çare bulmasına dek size uyarı vermeye devam edecek.

Herkes için SİL seçeneğine bastığınızda hem sizde hemde karşıdaki kişiden mesajlar silinmiş olacak. Ancak bildirimin gideceğini belirtelim.

Son olarak WhatsApp’a canlı lokasyon özelliği geliyor. Daha önceden konum gönderimi yapılırken, şimdi karşıdaki kişi isterseniz sizi canlı olarak takip edebilecek.