Whatsapp Guncellemesi 1

Whatsapp Güncellemesi: Bu Yeni Özellikler Yakında Ortaya Çıkabilir!

WhatsApp tekrar tekrar popüler mesajlaşma servisini daha iyi hale getirmesi gereken yeni özelliklerle ilgili güncellemeler sunuyor. Raporlara göre, WhatsApp Android kullanıcıları için bazı yeni özellikler üzerinde çalışıyor. Popüler Messenger hizmeti “WhatsApp” ‘ın Android kullanıcıları yakında üç yeni özelliği dört gözle bekleniliyor.

Whatsapp Güncellemesi

Animasyonlu Etiketler

Yakında animasyonlu çıkartmalar WhatsApp sohbetlerinde satışa sunulacak. Şimdiye kadar, kullanıcıların gönderebileceği yalnızca statik etiket resimleri var. Birçok kişi bu etiket işlevini tanınmış Facebook tarafından zaten biliniyor.

Daha Fazla Ekran Görüntüsü Yok

Whatsapp güncellemesi ile bir diğer yeni özellik ise çok daha heyecan verici ama herkes bundan hoşlanmayacak! WhatsApp, özel sohbet geçmişlerini yetkisiz kişilerden korumak için gelecekte parmak izi yedeğini almak istiyor. Bu özelliği etkinleştirirseniz, gelecekte ekran görüntüsü alınmıyacak. “WABetaInfo” ya göre, bunu açıkça kanıtlamak için ilk beta sürümünde test etmektedir.

Bu yenilik, örneğin başkalarına iletmek için özel sohbet tarihlerinin ekran görüntülerini almaktan hoşlanan herkesi memnun etmeyebilir. Bununla birlikte, bu fonksiyonun gerçekte getirilmiş olup olmadığı hala görülmemektedir.

Yeni Emojiler Planlandı

Whatsapp güncellemesi ile üçüncü bir potansiyel değişiklik, uygulamanın Android sürümündeki emojiyi etkilemektir. Bunlar, örneğin emoji elması olarak çok farklı görünüyorlardı ve bunun yerine WhatsApp’a ait olacak. Ancak, tam olarak bu değişikliğin ne zaman gerçekleşeceği henüz bilinmiyor.