THUMBNAIL internet gaming disorder 1

Tanınan oyuncu, çok oyun oynadığı gerekçesiyle sevgilisi tarafından bıçaklandı

Alex Lovell isimli tanınmış bir oyuncu, fazla oyun oynadığı için sevgilisi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Alex’in oyun sevdasından bıkan kız arkadaşı, genç adamın Tinder uygulaması olduğunu da öğrenmesiyle birlikte evde bulduğu samuray kılıcıyla sevgilisine saldırdı.

Washington’da oyun oynamanın her zaman hoş karşılanmadığını gözler önüne seren bir olay gerçekleşti. Gün boyunca 12-13 saat boyunca PUBG oynayan ve oyunu seven kişiler tarafından tanınan Alex Lovell, çok fazla oyun oynamasına kızan kız arkadaşının bıçaklı ve ‘kılıçlı’ saldırısına uğradı.

Alex Lovell

Olayla ilgili detaylar konusunda polise bilgi veren Alex, kız arkadaşının kendisiyle çok fazla oyun oynamasından ötürü tartışmaya başladığını ve tartışma sırasında Tinder uygulamasında hesabının olduğunu fark ettiğini söyledi. Birçok kişi açısından kötü bir şöhrete sahip olan bu uygulamanın kız arkadaşını oldukça kızdırdığını söyleyen Alex, bulduğu birkaç bıçak ve samuray kılıcıyla oyuncuya saldırmış. “Tüm hayatım boyunca böyle durumlarda ne yapabileceğimi düşündüm ve bu fırsat sonunda elime geçmişti.” şeklinde açıklama yapan oyuncu, yara almasına rağmen sağ olarak kurtulmayı başarmış.