Star Wars Battlefront II

Star Wars Battlefront II Ön Sipariş Ayrıcalıkları Açıklandı

EA Play etkinliğinde tanıtılan Star Wars Battlefront II oyununun, ön siparişleri açıldı. Ön siparişi açılan Star Wars Battlefront II oyununu, şimdiden sipariş veren kullanıcılara birçok ayrıcalıkta sunuyor. EA Games erken davranan oyuncular için sunulacak olan avantajları da tam liste olarak açıkladı. İşte Star Wars Battlefront II için tüm detaylar.

Şimdiye kadar yapılmış en başarılı Star Wars oyunu, EA Games tarafından sunulan Battlefront oyunu olmuştu. Hem yeni nesil grafik motorlarının kullanıldığı hem de üst düzey animasyonların kullanıldığı bilinen oyunun, hikayesi ise zaten belli bir hayran kitlesini yapıma çekmişti. Tüm bunlarla beraber oldukça başarılı bir Star Wars oyunu olarak gösterilen ilk yapımın çoklu oyuncu desteği de epey bir beğeni toplamıştı. İlk seri bu kadar sevilince EA Games, ikinci seriyi de getirme kararı almıştı.

Duyurusu yapılmamış olsa da uzun süredir konuşulan yeni oyunun haberi ise sonunda EA Play ile verildi. Yapılan tanıtımla beraber Star Wars Battlefront II oyunu da ortaya çıkmış oldu. En başarılı Star Wars oyunu unvanını ilk serinin elinden alacak olan ikinci oyunun nasıl bir sisteme sahip olacağı ise EA Play platformunda ortaya çıkmış oldu. Hem oynanış hem de tanıtım videolarını gördüğümüz oyunun şimdiden ön siparişleri de açıklandı.

https://youtu.be/Kae-JjbLsgA

Star Wars Battlefront II Ön Siparişleri Başladı

Oyunu şimdiden sipariş edenler içinse EA Games müjdeli birçok haber verdi. Öncelikle ön sipariş veren kullanıcılar için çoklu oyuncu beta versiyonunu oynama fırsatı geldiğini belirtelim. Yani oyunun beta sürümüne şimdiden erişilebilecek. Bunun dışında ön sipariş veren kullanıcılara;

  • Star Wars özel efektleri ve Last Jedi Millenium Falcon erişim imkanı
  • Uzay gemisi kartları ve filmde yer alan 6 ünlü kahraman kontrolü
  • Tüm özel kostümler
  • Yoda ışın kılıcı

Tüm bu ayrıcalıklarla beraber gelecek olan Star Wars Battlefront II’nin, tüm platformlar için ön siparişleri hala devam etmekte. Bununla beraber Star Wars Battlefront II çıkış tarihinin ise 17 Kasım olduğunu bir kez daha hatırlatalım.

Not: Bu arada oyunun ön siparişlerinde 169-180 TL arasında olduğunu da ekleyelim.