Spotify Sürüş Modu

Spotify Sürüş Modu Güncellemesi Ortaya Çıktı

Spotify Sürüş Modu güncellemesi için ilk bilgiler gelmeye başladı. Peki Spotify Sürüş Modu nasıl çalışacak? Detayları neler olacak? İşte tüm bilgilerle yeni güncelleme ve kullanılacak olan yeni özellikler.

Müzik uygulamaları içerisinde en çok tercih edilen uygulama serilerinden biri olarak bilinen Spotify, kısa süre önce belli güncelleştirmeler almıştı. Gelen yeni güncellemelerle beraber uygulamada birçok sistemsel değişiklik yapılmış ve çok daha iyi bir düzen kullanıma sunulmuştu. En büyük sorulardan biri olan belli müziklerin kendi kendine listelerden kaldırılması gibi sorunların da giderildiği de belirtilmişti. Tüm bu güncellemelerden sonra ise Spotify’nin bu kez çok daha kapsamlı bir uygulama üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Yeni güncelleme sonrasında uygulamaya gelecek olan yeni özelliğinse Spotify Sürüş Modu olacağı ortaya çıktı. Hemen Spotify Sürüş Modu olarak konuşulan yeni modun özellikleri neler? Kullanım nasıl yapılacak? Detayları ele alalım.

Spotify Sürüş Modu Nedir?

İddialarla beraber görsellerinde paylaşıldığı Spotify Sürüş Modu özelliğinin, araç sürücülerini düşündüğünü belirterek işe başlayalım. Araçların içerisinde Spotify kullanımını bir hayli kolaylaştıracak olan yeni kullanımla beraber artık sürücülerde dikkat dağılması sorunu yaşamadan Spotify kullanabilecek. Yeni sistemde öncelikle menü ve oynatma butonları değiştirilecek.

Spotify Sürüş Modu

Değiştirilen botunlar çok daha rahat şarkı geçişleri sağlayacağı gibi genel kullanımında çok daha rahat yapılmasını sağlayacak. Bunun dışında Spotify araç modu içerisinde yer alan sistemler sayesinde müzik geçişlerinin sesli kontrol edilmesi de sağlanacak. Sesli kontrol sisteminde kullanıcılar sadece çalmasını istedikleri şarkının adını söyleyerek, şarkıyı çalabilecek. Tabi bu konuda devreye dil desteği giriyor. Henüz yorumlar resmi tanıtım yapılmadığı için dil desteği konusunda bir bilgi elde edilebilmiş değil.

Ayrıca sesli kontrol sisteminin daha nasıl geliştirilebileceği konusunda da yeni adımlar atılması bekleniyor. Son olarak Spotify Sürüş Modu sayesinde kullanıcılara çalmakta olan şarkıların isim bilgilerinin sesli bir şekilde okunacağını da ekleyelim. Kısacası bu mod ile araç sürerken Spotify yüzünden yaşanabilecek dikkatsizliklerin önüne geçildiği gibi daha iyi bir uygulama deneyimi de elde edilmiş olacak. Yeni güncelleme yayınlandığında detaylı rehberini de sitemize ekleyeceğiz.