Sony Xperia XZ bronz pembe

Sony Xperia XZ Bambaşka Renklerle Güncellendi

Samsun’un yeni seri amiral gemisi akıllı telefonu, LG G6 akıllı telefonları ve Huawei amiral gemileri derken geri plana doğru düşmeye başlayan Sony Xperia XZ akıllı telefonlarının yeniden ön plana çıkması için Sony yeni renk seçeneklerini duyurdu.

Akıllı telefon dünyası kolay kolay takip edilemez bir hal aldı. Sürekli olarak yeni seri akıllı telefonların tanıtılması, tanıtılan hemen her akıllı telefonun beraberinde birçok yeniliği getirmesi akıllı telefonların hızına yetişilmeyen bir ortam oluştu.

Öyle ki artık bir markanın yeni bir akıllı telefonu henüz yeni yeni konuşulmaya başlarken yeni bir markanın başka bir akıllı telefonu çıkıp bir anda gündem olabiliyor. Yepyeni akıllı telefon modellerinden biri olmasına karşın rakiplerinin ardı ardına amiral gemisi serilerini çıkarmasıyla bire anda telefonu arka planda kalan markalardan sonuncusu Sony oldu.

Aslında Sony Xperia XZ modeliyle oldukça yüksek özellikler sunan akıllı telefon Samsung’un yeni telefonu LG amiral gemisi derken unutulmaya başladı. Üstün özelliklere sahip olan serilerden biri olarak gösterilen Sony Xperia XZ akıllı telefonlarının unutulmasını istemeyen Sony ise şimdi yeni bir renk seçeneği duyurarak telefonlarını yenilediğini açıkladı. Yeni renk seçeneği ise bronz pembe adı verilen oldukça ilginç bir renk seçeneği oldu.

Sony Xperia XZ Nasıl Özelliklere Sahip?

Bronz pembe renginin duyurulmasının sonrasında bir kez daha gündem olan Sony Xperia XZ akıllı telefonun nasıl özelliklere sahip olduğu da bir kez daha merak konusu oldu. Yeni seri akıllı telefonun sahip olduğu özellikleri hatırlamak gerekirse ilk olarak dikkati Snapdragon 835 işlemcileri çekiyordu. Piyasadaki en güçlü işlemci modeli olarak bilinen işlemcileri sunan telefonun bu işlemciler sayesinde 4K HDR ekranları da kullanabildiğini görmüştük.

Sony Xperia XZ bronz pembe

Çok nadir kullanılan 4K HDR özellikli ekranlarıyla gelen Sony Xperia XZ akıllı telefonlarının sistemsel olarak özellikleri ise tartışmasız beğeni toplamıştı. Telefonların 5.5 inç ekranlarında oldukça yüksek piksel yoğunluğu değeri de dikkat çeken başka bir nokta olmuştu. Bunun dışında 19 MP değerinde 960 FPS hızı ile rekor kıran kameraları da unutmamak gerekiyor. Tüm bu özellikleriyle akıllı telefon dünyasının açık ara önde amiral gemisi modellerinden biri olması beklenirken bir anda unutulmaya başlayan telefonun yeni renk seçeneklerinin devam edep etmeyeceğini de Sony’nin açıklamaları gösterecek.

Sony Xperia XZ Bronz Pembe Ne Zaman Satışa Çıkıyor?

Tüm bunlarla beraber yeni renk seçeneğiyle gelecek olan Sony Xperia XZ akıllı telefonlarının ne zaman satışa sunulacağı da şimdiden merak edilmeye başlandı. Sony tarafından yapılan açıklamaya göre yeniş renk seçeneği için beklemek gerekmeyecek. Bronz pembe modeli de üretime girmiş hatta stoklardaki yerini almış durumda. Telefonun satışı için beklemek gerekmeyecek.