Game of Thrones

Sokaklara Game of Thrones karakterlerinin ismi verildi

Idaho’nun Boise şehrindeki birkaç sokağa son dönemlerin en sevilen dizisi Game of Thrones’un karakterlerinin adları verildi. Baratheon Caddesi, Sansa Sokağı ve daha birçoğu mevcut.

Idaho Eyaleti’nin Boise şehrinde ilginç bir şehir düzenlemesi kararı alındı. Game of Thrones hayranı olan ve adres tarif ederken “Sansa Sokağı’nda yaşıyorum” diyebilme düşüncesini heyecanlandırıcı bulan yetkililer, şehrin birçok sokağına sevilen dizinin karakterlerinin adını verdi.

İlk olarak Pazartesi günü paylaşılan haberle, şimdiye kadar Baratheon Caddesi ve Rickon Sokağı gibi isimlerin resmiyet kazandığını duyuruldu. Sokak isimlerini seçen ekibin başında bulunan Jennell Hall, kendisine 17 senedir ilk defa sokak isimlerini seçme hakkının verildiğini ve böyle bir fırsatı kaçırmaması gerektiğini düşündüğünü dile getirdi.

Game of Thrones

Hall, yaptığı açıklamada Arya Sokağı, Greyjoy Yolu, Jorah Caddesi, Podrick Yolu, Sansa Sokağı, Tyrion Sokağı gibi isimlerin de kurul tarafından onaylandığını ve resmiyet kazanmak üzere olduğunu duyurdu. Sizce bu projenin ardından Hall’a yeniden sokak isimlerini seçme yetkisi verilir mi?