Sea of Thieves

Sea of Thieves’e eklenecek yeni özellikler açıklandı

Sea of Thieves’in geliştiricisi olan Rare, oyuna bu sene eklenecek olan yeni özellikler hakkında açıklama yaptı. Geliştirici, bazı sorunları düzeltmek adına oyuncuların sevebileceği özelliklerin ertelendiği bilgisini de paylaşıldı.

Kısa süre önce indirilmeye sunulmasına rağmen milyonlarca oyuncusuyla son dönemlerin en çok oynanan oyunlarından birisi haline gelen Sea of Thieves, geliştiricisi Rare’den gelen açıklamaya göre sene sonuna kadar birçok yeni özelliğe kavuşacak. Mayıs ayında yapılması planlanan ve oyunun ilk büyük güncellemesi olacak The Hungering Deep hakkında açıklamalarda bulunan geliştirici, oyuna yeni AI (bilgisayar tarafından kontrol edilen) düşmanların, mekaniklerin ve ödüllerin ekleneceği bilgisini paylaştı. Yaz ayında yapılacak Cursed Sails güncellemesinde yeni gemi türleri, Forsaken Shores güncellemesinde ise yeni bir harita oyuna eklenecek. Forsaken Shores güncellemesinin tarihi henüz kesinleşmedi ancak bu güncellemenin ardından sene sonuna kadar üç büyük güncellemenin daha geleceği bilgisi paylaşıldı.

Sea of Thieves

Sea of Thieves’e evcil hayvanlar geliyor

Rare, güncellemelerle birlikte evcil hayvanların ve gemi kaptanlığının da oyuna ekleneceğini duyurdu. Aslında bu özelliklerin oyuna eklenmesinin daha önceden planlandığı, ancak beklenmeyen hataların ortaya çıkması nedeniyle güncellemelerin ertelendiği de belirtildi. Ayrıca bir süre önce duyurulan, ancak oyuna henüz eklenmemiş olan ölüm cezasının da yakın bir tarihte eklenmesi bekleniyor.