PS5

PlayStation 5’in satışa sunulacağı tarih kesinleşiyor

Wedbush Securities’in analiz uzmanı Michael Pachter, PlayStation 5’in satışa sunulacağı tarihle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Analiz uzmanı, mevcut tahminlerin büyük bir bölümünün yanlış çıkacağını belirtti.

PlayStation 5 ile ilgili tahminler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde konsolun özelliklerini sızdırdığını iddia eden SemiAccurate, 2018’in son aylarında veya 2019’un ilk aylarında PS5’in satışa sunulduğunu göreceğimizi duyurmuştu. Ancak farklı kaynaklar, çıkış tarihiyle ilgili farklı fikirlere sahip. Durum böyle olunca Wccftech ekibi, Wedbush Securities’in analiz uzmanı Michael Pachter’a danıştı ve konuyla ilgili uzmanın görüşlerini sordu.

PlayStation 5

Pachter, PlayStation 5’in söylenenlerin aksine daha ileri tarihlerde satışa sunulacağını söyledi. Uzman, konsolun 2019 senesinin son aylarında veya 2020 senesinin ilk aylarında satışa sunulabileceğini belirtti. 2019 tahminine %25, 2020 tahminine ise %75 şans veren Pachter, bunlar dışındaki iddiaların çok düşük bir doğruluk payına sahip olduğunun altını çizdi.