instagram Gizli Hesap Gorme 1

Özel Amaçlı Profil Görüntüleme Araçları

Bir sosyal medya döneminde olan herkes, arkadaşlarının ve takipçilerinin önünde gösteriş yapmak için hoş yerlerde çekici fotoğraflar çekmekten hoşlanıyor. Instagram, büyüleyici fotoğrafçılıkla milyonlarca insanın aktif olduğu en iyi bilinen sosyal ağ haline geldi. Instagram’da iki çeşit hesap var. Biri kamu hesabı, diğeri özel kullanıcılar içindir. Halka açık, herkes sizi takip edebilir ve resimleri görüntüleyebilir. Yani, bir kişiyi tespit etmek ve hesabı görmek için onları takip etmek çok kolaydır. Özel hesaplarda, yalnızca seçilen kişilerin profilinizi görebilmesi nedeniyle bazı ciddi ayarlar vardır. Özel hesapları yalnızca sahibi, aşağıdaki izleyicinin aşağıdaki isteğini kabul ederse, Özel Hesabı görüntülemek için 3 Instagram araçları göstereceğiz.

Instagram Araçları

İnsan Doğrulama Olmadan Özel Instagram Görüntüleme İçin 5 Araç

Özel Görüntüleyici

Özel hesabı Instagram’da görmek istiyorsun ama güvenlik ayarları bunu yapmana izin vermiyor mu? Bu araç, herhangi bir özel veri istemediğiniz veya karşıdan yüklemediğiniz için tespit edilmenize izin verecektir, ancak bu aracı kullanırken gördüğünüz bir şeyi yanlış algılarsanız, bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Özel hesapları gizlice görüntülemek istiyorsanız, bu araç tam size göre.

InstaView

Bu, insanlara haber vermeden özel Instagram Profilleri görüntülemek için harika bir araçtır. Gerçekten kolay. Tek yapmanız gereken, aşağıda verilen URL’yi ziyaret edin ve aşağıdaki adımları izleyin.

  • Özel Instagram URL’sini / Kullanıcı adınızı alın ve alana kopyalayın.
  • Gerekli ekstra özellikleri işaretleyin.
  • DEVAM düğmesine tıklayın ve kilit açma yönteminin bitmesini bekleyin.

InstaSpy

InstaSpy güvenli Instagram profilleri görüntülemek için güvenli ve güvenli bir yoldur. Görüntülemek istediğiniz hesabın kullanıcı adını girin ve özel profile giriş yapın.

Birkaç basit adımı izleyin ve herhangi bir hesabın kilidini açın!

  • Instagram Profil URL’sini ekle!
  • Neyi görüntülemek istediğinizi seçin!
  • Çevrimiçi görün veya veri indirin
  • “Devam!” Tuşunu seçiniz!