NTV Spor El Değiştiriyor! Yeni Kanalın Adı D-Max Olacak!

17 Mart 2008 yılında yayın hayatına başlayan ve Türkiye’nin en ünlü yerel spor kanallarından bir tanesi olan NTV Spor satılıyor.

Discovery Channel tarafından satın alınan NTV Spor artık yeni bir isim ve konsept ile birlikte yayın hayatına devam edecek. Ünlü sunucu ve köşe yazarı Mesut Yar tarafından açıklanan bilgilere göre NTV Spor Discovery Channel’a ait bir yayın grubuna satıldı.

NTV Spor Şubatta Veda Ediyor!

Köşe yazarı Mesut Yar’ın yayımladığı köşe yazısına göre kanalın bu şubat ayında el değişimi yapılacağı ve kanalın yeni adının D-Max olacağı belirtildi. Ayrıca kanalın yeni yayın konseptinin moda, stil, otomotiv, spor ve lüks tüketim hayatını konu alan yapımlardan oluşacak. CNBC-e’nin ardından NTV Sporu da satın alan Discovery Channel, Doğan Yayın kuruluşundan ikinci kanalını da satın almış oldu.

Ayrıca haberde yer alan bilgiye göre NTV Spor çalışanlarının %70’i NTV’ye transfer olacağı belirtildi. Kalan %30’luk kısmın ne olacağı bilinmiyor. Yıllardır takip ettiğimiz ve birçok yayınını merakla takip ettiğimiz NTV Spor’un kapanması bizi derinden üzdü. Güle güle NTV Spor…