c1342de120cfd421ca64700a271d5d577343b929 1

LG G6’nın yeni videosu yayınlandı

LG G6’nın tanıtımı için geri sayım başlarken, LG’nin paylaşmış olduğu video LG G6 tasarımının daha önceki sızıntılarıyla eşleştiği fark edildi.

Son zamanlarda gündemde yer alan sızıntılarla beraber tam anlamıyla cihazın nasıl ve ne gibi özelliklerle geleceğini öğrenmişken, LG’nin yeni amiral gemisi cihazın LG G6’nın özelliklerinden bir çok bilgi LG’nin resmi kanalı üzerinden paylaşmış olduğu videolar sayesinde doğrulanmış oldu. Şimdi ise Lg G6’nın tasarımıyla beraber ilgili sızıntılar gelir nitelikte bir video resmen yayınlandı.

 

Barselona’daki MWC 2017 etkinliğine çok az bir süre kala LG G6’nın paylaşılan son videosuyla beraber çift arka kameraya sahip olacağı belli oldu. Fakat videodaki çizimle beraber LG G6’nın tıpkı daha önceki gelen sızıntı görselleriyle eşleştiği fark edildi.

LG G6’nın ciddi anlamda beğenilen bir cihaz olduğu ve çoğu kullanıcının çıktığı an ön sipariş ile alacağı ve ilk zamanlarda ciddi satış rakamlarına ulaşması bekleniliyor. Bakalım LG bu konuda pazarlama stratejisini nasıl kullanacak bekleyip göreceğiz.
LG’nin paylaşmış olduğu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

https://youtu.be/rhMpQc6W2EM