la casa de papel 3. sezon ne zaman cikacak 754x365 1

La Casa De Papel için Netflix’den Açıklama Geldi

Resmen birden patlayan La Casa De Papel herkesin dilinden düşmüyor. Netflix’in beğenilen dizilerinden biri olan La Casa De Papel, İspanya darphanesinin soyan Profesör ve ekibinin kaçış planı konu alınıyor.

Sevilen ve gündemden düşmeyen dizinin yeni sezonu ile ekranlara dönüp dönmeyeceği merak edilen bir konuydu. İspanya‘da yayın yapan televizyon kanalı  için yapılan ve sonrasında Netflix platformunda yayınlanmaya başlanan La Casa De Papel, İspanya Kraliyet Darphanesi soygununu konu almıştı. Peki, dizinin takipçilerinin merakla araştırdığı 3. sezon hakkında kısa bir bilgi

La Casa De Papel 3. Sezon Yayınlanacak Mı?

İspanyol Kraliyet Darphanesi soygununu konu alındığı La Casa De Papel, Profesör ve ekibinin soygun planını ******* ulaştırması ile final yapmıştı. finalde ise Raquel’in, Profesör’ün kendisine verdiği kartpostallarda ki detaydan ulaştığı koordinatlara giderek profesörü bulmuştu. Bu görüntünün ardından da sevilen dizinin 3. sezon yayınlanacak mı sorusunu getirmişti.

Dizinin yayıncısı olan Netflix, Türkiye’deki resmi Twitter hesabı üzerinden dizinin 2. sezonu ile 6 Nisan Cuma günü yayınlanacağı müjdesini verdi. İşte, o paylaşım;

Sosyal medya tarafında La Casa De Papel 3. Sezon ile ilgili olarak dizinin devam etmeyeceği ile ilgili söylentiler dolaşsa da henüz resmi bir açıklamanın yapılmadığını belirtelim.

Ayrıca La Casa De Papel’in beğenilen oyuncusu Tokyo, hakkında da kısa bir bilgi verelim. 28 yaşındaki oyuncusu Ursula Corbero, Barcelona doğumlu oyunculuğun yanında aynı zamanda mankenlik yapıyor.

Yıldızlı kısmı sizlerden gelen yorum ve eleştiriler üzerine gizledik.