whatsapp Karanlık Mod

Karanlık Mod Artık WhatsApp’da

Milyarlarca kullanıcısı bulunan WhatsApp’da kullanıcıların sabırsızlıkla beklediği karanlık mod beta olarak Android beta uygulamasına dahil edildi.


Anlık mesajlaşma uygulamaları arasında en popüler olan uygulama WhatsApp’dır. Hali ile uygulama özelinde kullanıcıların talepleri ve rahat kullanımları için geliştirme süreçleri de devamlı olarak gerçekleştiriliyor. Google Play Beta Programı kapsamında yeni bir güncelleme yayınladı ve bu güncelleme ile Android beta uygulamasını 2.19.82 sürümüne yükseltti. Yayınlanan güncelleme sonrasında ise WhatsApp’ın karanlık mod kodları, beta uygulamasına eklenmiş oldu.

whatsapp karanlık Mod 1 whatsapp karanlık Mod 2

Kullanıcıların uzun zamandır beklediği bu özellik sayesinde WhatsApp’ın mobil uygulamasını çok daha koyu renkli bir arayüz ile kullanabilmelerini sağlayacak.

whatsapp karanlık Mod 3 whatsapp karanlık Mod 4

Ancak üzücü olan ise normal şartlarda karanlık mod ile sağlanan şarj tasarrufunun aşağıdaki ve yukarıdaki görsellerde de gördüğünüz üzere koyu gri tonların kullanılmasından dolayı bir şarj tasarrufunun gerçekleşmeyecek olması.

Android 2.19.82 beta sürümüne dahil edilen bu özellik henüz kullanıma açmış değil. Bunun en başlıca sebebi ise karanlık modun şu anda sadece ayarlar menüsünde kullanılabilmesi. Tüm geliştirmeler tamamladığında karanlık modu beta tüm kullanıcılarının erişimine sunulacaktır.