Jhon Wick Part 3

John Wick Parabellum’un İlk Fragmanı Yayınlandı

Bizleri ilk iki filmiyle heyecanın doruklarına çıkaran John Wick serisinin 3. filmi olan John Wick: Chapter 3 – Parabellum için 3. fragman yayınlandı.


İlk olarak 2014’te yaptığı çıkışla büyük başarı yakalayan John Wick, 2017’de yayına giren  ikinci filmiyle de standart aksiyon filmlerine nazaran oldukça beğeni kazanan serinin, yeni bölümü ile bir kez daha beyaz perde de yer almaya hazırlanıyor.

3 bölümün fragmanı, 2. filmin bittiği yerden başlıyor. Bir önceki filmin sonunda gizli suikastçı örgütü tarafından başına ödül konulan John Wick, bir kaçış içerisine girer. Kendisini öldürmeye çalışan düşmanlarını öldürmeye çalışan Wick, New York’tan kaçmak için elinden geleni yapmaya çalışmaktadır.

Filmlerin de yönetmenliği yine Chad Stahelski tarafından yapılmakta. Oyuncu kadrosuna baktığımızda ise  Keanu Reeves haricinde Laurence Fishburne, Anjelica Huston, Halle Berry, Jason Mantzoukas, Hiroyuki Sanada, T Laureiger Hu Chen, Yayan Ruhian ve Lance Reddick gibi isimler de yer alıyor.

17 Mayıs 2019’da perdeye yansıyacak olan John Wick: Chapter 3 – Parabellum’un fragmanı izledikten sonra yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.