John Wick: Chapter 3

John Wick: Chapter 3 filminden ilk tanıtım videosu geldi!

2017 senesinde ikinci filmiyle beyaz perdeye geri dönen John Wick, şimdi de üçüncü  filmiyle gündeme taşındı. John Wick: Chapter 3 olarak isimlendirilen filmin bundan tam bir sene sonra vizyona girmesi planlanıyor ve bu tarihe özel olarak kısa bir tanıtım videosu paylaşıldı.

Hızlı, ölümcül ve yenilmez John Wick yakın tarihte beyaz perdeye geri döneceğinin sinyalini verdi. Başrolde Keanu Reeves’in bulunduğu sevilen seri, üçüncü filmi olan John Wick: Chapter 3 ile bundan tam bir sene sonra, yani 2019’un 17 Mayıs tarihinde vizyona girecek. Filmin resmi Twitter hesap üzerinden bu tarihe özel olarak kısa bir tanıtım videosu paylaşıldı. İşte o video:

https://twitter.com/JohnWickMovie/status/997159813443272704

Serinin ikinci filmini yöneten ve birinci filmde yönetmenliği paylaşan iki isimden birisi olan Chad Stahelski, üçüncü filmde de yönetmenlik yapacak. Henüz filmin oyuncuları hakkında henüz bir bilgi paylaşılmadı (elbette Keanu Reeves hariç) ancak ikinci filmde rol alan Ian McShane, Lance Reddick, John Leguizamo ve Laurence Fishburne isimlerinin yeni filmde de bulunacağı tahmin ediliyor.