iPhone SE 2 Ne Zaman Çıkacak?

Geçtiğimiz yıl Apple tarafından piyasaya sürülen iPhone SE’nin 2.modeli olacak olan iPhone SE 2 birçok kişi tarafından bekleniyor. Peki modelin tahmini çıkış tarihi ve fiyatı nedir?

2016 yılında piyasaya sürülen 4 inçlik son iPhone modeli olan iPhone SE’den bu yana bu inçe sahip yeni bir model piyasaya sürülmedi. Apple meraklılarının birçoğu iPhone SE 2 modelini dört gözle bekler oldu. Güvenilir kaynakların verdiği bilgilere göre yeni model Mart 2018’de piyasaya sürülecek.

iPhone SE 2 Ne Zaman Çıkacak?

Bazı kaynaklara göre geçtiğimiz yıl Apple orijinal SE’nin depolama alanını yükselterek yeni bir model piyasaya sürecekti, ancak beklenen olmamış ve yeni bir SE modeli piyasaya sürülmemişti. Yine bu yıl çeşitli kaynaklardan elde edilen bilgilere göre 2018 yılının ilk yarısında iPhone SE 2 piyasaya sürülebilir.

Boyutta köklü bir değişikliğe gidilmese de yeni modelin tasarımının iPhone X’e benzemesi bekleniyor. Donanım özelliklerinin ise iPhone 7 ile aynı olacağı gelen diğer haberler arasında. iPhone SE 2 fiyatının ise 649 – 749 dolar arasında olması bekleniyor.