İphone 8’le Saniyenin Milyonda Birinde Tarama

İphone yeni yüz tanıma teknolojisi ile taramayı saniyenin milyon birinde yapıyor. İphone 8’le Saniyenin Milyonda Birinde Tarama yapacak iddiası Korean Herald’da iddia edildi.

Kaynağın son derece güvenilir olduğunu ve yine diğer güvenilir kaynakların haberine göre kişinin yüzünü taramak için sadece “saniyenin milyonda birine” ihtiyaç duyacak. 8 Eylül’de piyasaya çıkması beklenen İphone 8’e birçok yeni donanım özelliği dahil edildi. Şüphesiz bunların en önemlisi ve bekleneni yüz tanıma teknolojisi olacak. Korean Herald yaptığı haberde kaynak belirtmezken iddiaların güçlü hale gelmesindeki ana neden birden fazla kaynağın Saniyenin Milyonda Birinde Tarama haberini çıkarmasıydı.

Yüz tarama teknolojisi çok fazla heyecan verse de insanların aklında ciddi sorular var. Yüz tanıma teknolojisi ne kadar zaman harcayacak bunu kestirmek oldukça güç burada önemli olan nokta Korean Herald yaptığı doğru ise herhangi bir sorun yok. Saniyenin milyonda biri iddiası oldukça ciddi bir iddia ve gerçekleşirse her şeyi alt üst edebilir.

Gerçekten haber doğru mu? Apple bu yapmış olabilir mi? Bu sorulara yanıtları telefonunun satışa çıkmasının ardından daha iyi cevaplayabileceğiz.