beta 3 1

iOS işletim sisteminin 3.betası yayınlandı

Apple kullanıcıları için iOS işletim sisteminin 3. betasını yayınladı. İşte kullanıcılar için gelen yeni beta özellikleri veya yenilikleri hakkında detaylar…

Apple geliştiricilerine yönelik 2.beta sürümlerini geçtiğimiz ay yayınlamış ve fazla bir süre geçmeden iOS 12.1.3 beta 3, tvOS 12.1.2 beta 3 ve warchOS 5.1.3 beta 3 sürümlerini yayınladı. Apple’ın yayınlamış olduğu bu yeni işletim sistemi sürümü iOS 12.1.3 beta 3 güncellemesinde birçok hatanın giderildiğini söyledi.

ios beta 3

Cupertino, Kaliforniya merkezli Apple’ın giyilebilir teknoloji konusunda üretmiş olduğu akıllı saatleri de bildiğiniz gibi özel işletim sistemine sahip. Watch’ların işletim sistemi ise WatchOS 5.1.3 beta 3 olarak geliştiricilere sunuldu. Bu bakımdan geliştiriciler hali hazırda olan sürüm yayınlanmadan önce bu işletim sistemine uygun uygulama geliştirme imkanı yakalıyor.

iPhone’lara grup FaceTime görüşmesi ve çift SIM desteği gibi birçok özellik sunan iOS 12 işletim sisteminin 12.1.3 beta 3 sürümünü denemek isterseniz eğer, Apple’ın beta programına kayıt olabilirsiniz. Kayıt sonrası iOS’un son kullanıcı sürümlerini deneme şansına sahip olacaksınız. Ancak bilmenizde fayda olacağını düşünerek, bu sürümleri herkesin kullanmaması gerekiyor. Çünkü birçok hatayla karşılaşabilirsiniz.