iOS 11.1.2 guncellemesi iPhone Xdeki soguk hava hatasini gideriyor

iOS 11.1.2 güncellemesi iPhone X’deki soğuk hava hatasını gideriyor

Apple kısa süre önce iPhone ve iPad’ler için iOS 11.1.2 güncellemesini yayınladı. Hata düzeltme güncellemesi olup iPhone X’deki küçük sorunları düzeltiyor.

Apple’ın öğleden sonra sunmuş olduğu iOS 11.1.2 güncellemesi iPhone ve iPad’ler için küçük çapta hata giderme güncellemesi olarak ifade edildi. Özellikle iPhone X’deki soğuk hava sıkıntısını düzeltmek adına yeni cihaz kullanıcılarını ilgilendiriyor.

iOS 11.1.2’nin açıklamasına bakıldığında güzel ifadeler yer alıyor. Güncelleme sadece iki hatayı düzeltiyor. İlk hata, “iPhone X ekranında hızlı sıcaklık düşüşü sonra geçici olarak tepki vermediği için geliyor.” Geçtiğimiz hafta birçok iPhone X kullanıcıları Reddit ve diğer platformlarda, soğuk ortam içerisinde dokunmatik ekranın geçici olarak tepki vermediğini bildirdi.

APPLE, AÇIKLAMALARINI THE LOOP İLE PAYLAŞTI

Apple şu ifadeyi The Loop ile paylaştı:

“Soğuk bir ortamda hızlı bir değişiklik söz konusu olunca iPhone X ekranının dokunmatik ekranı geçici olarak tepki vermediğinin farkındayız. Bir iki saniye sonra ekran eskisi gibi duyarlı hale gelecektir. Bu sorunu ise iOS 11.1.2 güncellemesi ile düzeltiyoruz.”

Bu yeni güncelleme ayrıca “Canlı fotoğraf ve iPhone X ile çekilen videoların bozulmasına neden olan bir sorunu daha çözüyor.” Apple’ın bu güncellemesi herkese açık bir şekilde yayınlandı. Gelen güncellemede herhangi bir güvenlik güncellemesi bulunmuyor. Çünkü iOS 11.1 güncellemesinde güvenlik paketleri zaten eklenmişti.