instagram canli yayin indirme 1
PARIS, FRANCE - MARCH 05: Model Lameka Fox does an Instagram live stream while she prepares backstage before the Akris show at Palais de Tokyo as part of the Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2017/2018 on March 5, 2017 in Paris, France. (Photo by Richard Bord/WireImage)

Instagram’da Canlı Yayın Videoları Nasıl Kaydedilir?

Instagram, insanların yaşadığı en popüler uygulamalardan biri oldu, ancak canlı videolar sona erdikten sonra kayboluyor. Tekrar izlemek için, işlemi tamamladıktan sonra Instagram Hikayelerinde paylaşma seçeneğiniz vardır. Paylaşılan canlı videolara olan şey, genellikle hikayelere olan 24 saat sonra kaybolmasıdır. Instagram Hikayeleri’nin aksine, Instagram canlı videolar arşivlenmeyecek veya daha sonra izlenmek üzere kaydedebilirsiniz. İşte galeriye kaydetmek için yapabilecekleriniz.

instagram canlı yayın indirme

Instagram Canlı Videolarını Galerinize Nasıl Kaydedebilirsiniz?

  • Her zamanki gibi Instagram canlı yayınla. Canlı videonuz sona erdiğinde, Instagram Hikayelerinizde paylaşmanız istenecektir.
  • Paylaş düğmesine basmadan önce, ekranın sağ üst köşesini kontrol edin; paylaşmadan önce canlı videoları telefonunuzun galerisine kaydeden bir video kaydet düğmesi vardır. Film rulonuza kaydetmek için Kaydet seçeneğine dokunun.
  • Artık canlı videonuzun bir tekrarını kaydettikten sonra Hikayelerle paylaşabilirsiniz. Instagram hikayelerinde paylaştığın diğer fotoğraflar ve videolar gibi, canlı hikayeler de 24 saat sonra profilden kayboluyor;
  • Kaydetmeden önce canlı videonuzu bir şekilde paylaştıysanız, kaydedemezsiniz. Ayrıca, birden fazla cihazda Instagram varsa, video kaydetmek için kullandığınız cihaza kaydedilir.

Instagram Hikayelerinde paylaşılan canlı videolar, orijinal canlı videonuzun tüm beğenilerini ve yorumlarını içerir. Canlı videonuzun izleyici sayısı, canlı videoyu izleyen herkesi ve tekrarı içerir.