Instagramda ayaklari sayesinde yillik 350 Bin TL kazaniyor2

Instagram’da ayakları sayesinde yıllık 350 Bin TL kazanıyor

Sosyal paylaşım platformu Instagram, video ve fotoğraf paylaşımıyla birçok kişinin ekmek teknesi haline geldi. Para kazanmak adına Türkiye için konuşmak gerekirse ortalama göre günde tam 8 saat çalışıyorlar.

Elbette sosyal medya platformları her geçen gün gelişmeye devam ederken, insanların para kazanma yolları da bir o kadar değişim gösterdi. Jessica Gould isimli Kanadalı fenomen, ayak fetiş modellerinin reklamlarını görünce, ayak fetişi olan takipçilerine ayaklarının fotoğraflarını çekip gönderiyor ve ortalama bir yılda 90.000 doları (350 Bin TL) para kazanıyor.

Takma adı kullanan 32 yaşındaki Jessica Gould, Bayan Scarlett Vixen adını kullanıyor. Genel anlamda profilinde temiz ayaklarının fotoğraflarını paylaşan Jessica, talep geldiği taktirde kirli ayak fotosunu da paylaşıyor. Instagram hesabını takip etmek istemek o kadar kolay değil, fotoğraflarını görmeniz için PayPal hesabına bir miktar para göndermeniz gerekiyor ve çıplak foto talebinde bulunursanız isteğinizi kabul etmiyor.

Instagram’da ayakları sayesinde yıllık 350 Bin TL kazanıyor2

Jessica bir röportaj sırasında şaşkınlığını şu sözlerle dile getirdi, “Bir gün canım sıkılmıştı ve ayaklarımın fotoğrafını paylaştım. Elbette o zamanlar takipçim azdı. Ancak zaman içerisinde istekler arttı. İnsanlar ayak fotoğrafımı istiyorlardı. Elbette çok şaşırmıştım.” şeklinde konuştu.

Instagram’da ayakları sayesinde yıllık 350 Bin TL kazanıyor3 Instagram’da ayakları sayesinde yıllık 350 Bin TL kazanıyor1