HTC U 11

HTC U 11 Performans Test Sonuçları İddia Edilen Sonuçlar

Amiral gemisi akıllı telefon pazarına geri dönüş yapmaya hazırlanan teknoloji devi HTC, kısa süre sonra HTC U 11 akıllı telefonlarının merak edilen bütün detaylarına netleştirecek. Tanıtıma gelinceye kadar markanın yeni seri akıllı telefonları hakkında ise sürekli önemli detaylar geliyor. Geçtiğimiz günlerde son seri telefonlar hakkında ise performans testleri ortaya çıktı.

HTC U 11 akıllı telefonlarının ne kadar başarılı telefonlar olacağı konusunda bitmek bilmez bir tartışma boy gösterdi. HTC’nin geçtiğimiz dönemlere göre bu alanda rakipleri sürekli olarak kendisini güçlendirdi. HTC Vive ile sanal gerçeklik alanında çalışmalarını yoğunlaştırırken akıllı telefon alanını biraz geri plana atan HTC, bu alanda diğer markaların gerisine düşmeye başladı. Üstelik son dönemde amiral gemilerini de istenen şekilde yenileyemeyen markanın tüm bu olumsuzluklara son vereceği telefon modelinin ise HTC U 11 akıllı telefonları olduğu belirtiliyor.

İçerisinde yer alan sistemi sayesinde diğer amiral gemisi modelleri ne kadar iddialı olursa olsun kendisine yer bulacağına kesin gözüyle bakılan HTC’nin yeni seri akıllı telefonlarında nasıl sistemlere yer vereceği konusunda ise belli aralıklarla yeni iddialar geliyor. Son olarak telefonların performans testlerinin sonuçlarına ait olduğu belirtilen görsellerin yayınlanmasıyla beraber HTC U 11 akıllı telefonlarının nasıl sistemlere sahip olacağı da netlik kazanmış oldu.

Performans Testlerinin Sonuçlarına Göre HTC U 11 Özellikleri

Telefonun performans testleri olduğu iddia edilen test sonuçların baktığımızda HTC U 11 akıllı telefonlarının beklenenden çok daha başarılı bir telefon olacağı görülüyor. Telefonların içerisinde üst seviye işlemci modeli kullanılıyor. Performans testlerine göre HTC U 11 akıllı telefonlarında son dönemin en başarılı işlemcileri olan Snapdragon 835 işlemcileriyle beraber gelecek.

htc u11

Samsung ve Qualcomm ortaklığıyla beraber geliştirilen ve son dönemin açık ara en iyi işlemci modeli olan Snapdragon 835 serisi HTC U 11 akıllı telefonlarında da kullanılırsa bu alanda adeta amiral gemisi akıllı telefonların işlemci modeli olarak kabul görmüş şeklinde değerlendirmeler almış olacak. Bütün büyük markaların amiral gemisi modelleri için seçimi aynı işlemci olmaya başladı.

HTC U 11 RAM Miktarı Belli Mi?

Telefonların son yıllardaki rakiplerinden farklı olarak RAM bellek miktarında biraz daha orta sınıfa yakın olan 4 GB RAM bellek miktarı kullanacağı görülüyor. Performans test sonuçlarında bu RAM belleklerin teknolojisinin nasıl olacağı konusunda ise bir detay bulmak mümkün değil. Bu konuda da herhangi bir detay paylaşımı yapılmamış durumda. Şimdilik sadece bu özellikleri bilinen HTC U 11 akıllı telefonlarının tüm özelliklerinin belli olması için sayılı günler kalması serinin takipçilerini de epey heyecanlandırıyor. Bakalım telefon istenen başarıyı elde edebilecek mi?