Google Pixel
Google Pixel

Hızlı Büyüyen ABD Markası Google Pixel Oldu!

Amerika Birleşik Devletinin en hızlı büyüyen akıllı telefon markası Apple bekleniyordu. Ancak Apple olmadı ve Strategy Analytics veri sonucuna göre en hızlı büyüyen telefon markası Google Pixel oldu.

Strategy Analytics verilerinden oluşan sonuçlara göre daha önce iOS kullanan birçok kullanıcı ilk deneyimlerini Android cihazda Google ile yaşadıkları sonucu çıktı. Bu durumun sebebine açıklık getirecek olursak Pixel cihazların Google’dan güncellemeleri alan ilk cihazlar olmasından kaynaklı olduğu ortaya çıkıtı.

Google Pixel
Google Pixel

Android kullanıcıları için güncelleme işlemi öneme sahiptir. Kullanıcılar en son sürümü akıllı telefonlarına çabuk almadıklarından dolayı sitemde bulunuyorlar ve güncellemeleri hızlı şekilde almak istiyorlar. Google Pixel kullanıcıları Android ile alakalı olan güncellemeleri hızlı şekilde akıllı telefonlara aktarıyor.

Bu durum da Pixel kullanıcılarını sevindiriyor ve şüpheli arama özelliği gibi değişen yeni teknolojilerini kullanıcılar beğeniyor. Yapılan analiz sonucunda da Google tek kamera ile yüksek kalite oluşturan fotoğraf çekmek için son teknoloji cihazları almak yeterli sebep olarak görünüyor. Amerika pazarında satış oranının yükselmesi de bu nedenlerden devam etmektedir.