avukat 1

Hayatı 65 yıldır makineye bağlı olan başarılı avukat!

5 yaşındayken çocuk felci geçirmesinden dolayı 65 yıldır ‘Çelik Ciğer‘ adındaki oksijen cihazına bağlı olan Paul Alexander, çocukluğundan bu yana kullanmak zorunda olduğu makine ile hayatına devam ediyor. Üstelik tüm bu zorlu yaşantısına rağmen kendisi bir avukat.

Elbette herkesin hayatında şikayet ettiği bir dönem olmuştur. Hayatımızın zor gelen o günlerini düşündüğümüzde, bizlere ders olması gereken bir isim özellikle var. ‘Paul Alexander.’ 70 yaşında olan ve 5 yaşındayken geçirdiği çocuk felcinden dolayı sizlerinde gördüğü eski teknolojik kapsülün içerisinde yaşam mücadelesi veriyor. Hayatının her dönemini kapsül içerisinde geçirmesine rağmen enerjisi ve hayata bakış açısı tüm insanlığa bir örnek.

https://youtu.be/QUb8GeztXXo

Sizlerinde bildiği gibi çocuk felci rahatsızlığı olan kişiler solunum güçlükleri çektiğinden oksijen kaynağına bağlı kalması gerekiyor. O zamanlarda böyle bir rahatsızlığa maruz kalan Paul, makine ile bir bağ kurmuş ve böyle yaşamaya karar vermiş.

Paul Alexander, bir avukat ve duruşmalara sadece tekerlekli sandalyeler ile katılabiliyor. Çünkü daha fazlasını yapmaya imkan yok.