ap resize 1

Google’dan Giriş Seviyesinde Yeni Cihaz Geliyor

Google giriş seviyesindeki yeni bir telefon için hazırlık yapıyor. İşte Google’ın yeni telefonu hakkında bazı detaylar!

Kısa süre önce, Google’ın ekonomik bütçeli bir Pixel telefon üzerinde çalışmalar yapacağı söyleniyordu. Şimdi ise firmanın giriş seviyeli çıkarması beklenen yeni model telefonunun Pixel ismini taşıyacağı iddia ediliyor.

Google, geçtiğimiz hafta geçrekleştirilen MWC 2017 fuarında, Pixel isminin Premium yani üst düzey bir isim olarak kalacağı ve giriş seviyesinde bir Pixel’in üretiminin olmayacaını belirtti.

google giris seviyesi bir telefon cikaracak 1488746074 1

Bu bakımdan giriş seviyesi telefonun ise Pixel yöneticileri tarafından düşünülmediği ve google’ın üzerinde çalışmalar yaptığı yeni telefonunun Pixel markasını taşımayacağı ilk bilgiler arasında yer alıyor. Büyük ihtimal Google, bu tür ihtiyaç olan sektörlere yönelik, Pixel markasını taşımayan ancak Android One ile sade bir cihaz hazırlayacak gibi duruyor.

Bu bakımdan Google, hem daha fazla sektöre hem de ölecek olan Android One piyasasını yeniden canlandıracak gibi duruyor. Fakat Google’ın şuana kadar yapmış olduğu üretimler hep üst seviyedeydi. Ekonomik olan cihaz üretimi güzel olacak mı? Göreceğiz.