Google Pixel 2

Google Pixel 2 Müthiş Sürprizlerle Geliyor

Akıllı telefon dünyasına kendi adı ile geri dönen Google, yeni seri akıllı telefonları Google Pixel 2 modelleri için kolları sıvadı. İlk modelde yaşanan olumsuzlukların tamamen ortadan kaldırılacağı düşünülen yeni modelin detayları da geliyor. Son olarak 3 yeni model geleceği belirtildi. İşte detaylar.

Google Pixel serisi çıkış yaptığı andan itibaren gerek özellikleriyle gerekse de kameralarıyla bir hayli konuşulmayı başardı. Yayınlandığı andan itibaren büyük oranda ilgi görse de telefonun belli başlı sorunları ise gördüğü ilginin bile önüne geçmişti. Özellikle telefonların içerisinde bağlantı sorunu olduğu yönünde iddialar serisinin istediği başarıyı elde etmesine engel oldu. Tabi ki buna rağmen sadece Google’ın kendi adıyla yayınladığı telefon olması bile Google Pixel’in amiral gemisi serilerine dahil olmasını sağlamıştı.

Google ise tüm bu sorunları çözecek ve seriyi biraz daha ileri götürecek yeni telefonları için çalışmalara başladı. Google Pixel 2 olarak devam edecek olan serinin nasıl özelliklere sahip olacağı da yavaş yavaş netlik kazanıyor. Son olarak yeni seri akıllı telefonların model isimleri ve belli başlı model özellikleri paylaşıldı. Bu noktada 3 yeni telefon geleceği ortaya çıktı. İlk olarak Google Pixel 2 serisi Muskie olarak adlandırılacak bir seri olacak. Google Pixel 2 XL modelinin ise Walleye ismine sahip olacağı konuşuluyor. Sürpriz niteliğinde olan üçüncü modelin adının ise Taimen olacağını duyduk.

Google Pixel 2 Nasıl Bir Telefon Olacak

3 yeni model içerisinde bazı modellerin özellikleri de performans testleri ortaya çıktı. Özellikle Taimen adı ile gelecek olan modelin sistem özellikleri konusunda belli başlı iddialar var. İlk iddialara göre Taimen modelinde amiral gemisi işlemci modeli olan Snapdragon 835 serisi işlemcilere yer verilecek.

Google Pixel 2

Şu an için en iyi işlemci modellerinden biri olarak değerlendirilen işlemcilerin kullanılması Google Pixel 2 serisini kesinlikle bir adım öne taşıyacak. İşlemci dışında 6 ve 4 GB RAM bellekler arasında bir seçim olacağı konuşulanlar arasında. Tüm bunların dışında her üç modelinde Android O işletim sistemiyle geleceği ise ortaya çıkan son detaylar arasında.

Google Pixel 2 Serileri Ne Zaman Çıkacak?

Telefonları adı dahil özellikleri bir bir ortaya çıkarken bir yandan yeni seri akıllı telefonların ne zaman piyasaya çıkacağı tartışmaları yapılmaya başlandı. Özellikle markaların bir bir yeni seri amiral gemisi akıllı telefonlarının piyasaya çıkmasıyla cevap oluşturmak isteyen Google’ın yeni seri akıllı telefonlarını çok geciktirmeyeceği düşünülüyor. Bu noktada yeni seri akıllı telefonların çıkışı için yıl içerisi gösteriyor. Bu yıl içerisinde çıkması beklenen akıllı telefonların net çıkış tarihi konusunda ise bir bilgi bulunmamakta. Bunun için Google’ın açıklamalarını beklemek gerekiyor.