Google Pixel 2 1

Google Pixel 2 Sonunda Detaylanmaya Başladı

Akıllı telefon modelleri içerisinde ilk defa kendi ismiyle bir telefon yayınlayan Google, yeni seri Google Pixel akıllı telefonlarıyla kısmen de olsa başarı elde etmişti. Telefonların yüksek fiyatları nedeniyle istenen satış rakamlarına ulaşamamasına karşın şimdilerde Google Pixel 2 serisi için hazırlıklarında başladığı bildiriliyor. İşte detaylar.

Akıllı telefon modelleri için sürekli yeni serilerin pazara giriş yapması sektörün hızla büyümesine neden oluyor. Son açıklanan rakamlarla beraber %4.3 oranında büyüme gösterdiği de belirtilen akıllı telefon pazarında kendi adı ile öne çıkan serilerden birisi de Google Pixel akıllı telefonları oldu. Nexus akıllı telefon modellerinden sonra Google’ın kendi adı ile yayınladığı akıllı telefon serileri olarak bilinen Google Pixel serisinin çıkış yapmasından sonra Google üst segment akıllı telefon modellerinde de yerini almıştı.

Google’ın yeni seri akıllı telefonlarında yer alan bazı sorunlar ve telefonların yüksek fiyatları nedeniyle Google akıllı telefonları beklenen satışları bir türlü elde edememişti. Telefonlar her ne kadar beklenen satış rakamlarını elde edememiş olsa da markanın adını taşıyan ilk telefonlar olması ve üst segment sistem özelliklerine sahip olmasıyla Google Pixel en azından serinin kabullenilmesini sağladı. Tüm bunlarla beraber şimdilerde markanın Google Pixel 2 serisi üzerinde çalıştığı iddialar gelmeye başladı. Hatta telefonların belli başlı özelliklerinin de belli olduğu belirtiliyor.

Google Pixel 2 Nasıl Bir Seri Olacak?

Telefonların nasıl modeller olacağı hakkında bazı iddialarda yok değil. Öncelikle yeni seri akıllı telefonların Android O işletim sistemiyle beraber geleceği düşünülüyor. Google Pixel 2 Android O güncellemesini alarak gelecek iddiası telefonların sistemsel değişiklikler göstereceğini de ortaya koymakta. Bunun dışında yine üst segment akıllı telefonlar olacağı düşünülen yeni seri akıllı telefonların Snapdragon 835 yongasıyla beraber geleceği konuşuluyor.

Google Pixel 2

Her yönüyle yine üst segment akıllı telefon modelleri içerisinde yer alması beklenen Google Pixel 2 akıllı telefonlarının çıkış tarihi ve geri kalan sistem özellikleri kısmında elde edilmiş detaylar söz konusu değil. Fakat Google’ın bu kez tamamen sorunsuz ve tamamen kolay kullanım sunan akıllı telefonlar geliştirmek için Google Pixel 2 telefonlarını uzun süreli kullanım testine soktuğu belirtiliyor. Şu an için testlerinin devam ettiği iddia edilen telefonların kullanımı sonrasında alınacak sonuçlara göre değişimler ve yeni seri detayları belli olacak. Şu an için yeni modeller için bilinenler bu kadar ile sınırlı.