Google Files 500 milyonu geçti

Google Files İndirme Rakamı 500 Milyonu Aştı

Google’ın resmi bir ürünü olam akıllı telefon dosya yöneticisi; Android özelinde kullanılan bir dosya yönetim uygulamasıdır. Google Files sayesinde akıllı telefonunuzda ki tüm dosyalarınızı rahatça taşımanız sağlanır. Son rakamlara göre Google Files indirme sayısı 500 milyonu geçmiş durumda.Play Store’da oldukça başarılı bir grafik çiziyor.

Google Files 500 milyon indirmeyi geçti.

Günümzüde kullandığımız akıllı cihazlar, artık iş dünyasında önemli bir yere sahip. Bu cihazlar ile günlük satandartlaşmış olan işlerimizi yaparken;  süreçlerimizi hızlı bir şekilde yönetebiliyoruz. Tabi bunu gerçekleştirme aşamasında kullandığımız uygulamaların da büyük bir payı var.

Google Files uygulaması da bu konuda önemli avantajlar sağlıyor. Play Store’da uygulamanın indirilme rakamı 500 milyonu geçmiş durumda.

Google Files, dosyalarınızı kolay ve hızlı bir şekilde bulabilmenizi sağlamasının yanında ihtiyaç duyulmayan dosyaların temizlenmesi;  internet kullanmadan dosya transferine izin vermesi ile öne çıkıyor.

Files Go hd

Google Files’ın  iki ana sekmesi bulunuyor.

İlk ‘Depolama ’sekmesi sayesinde akıllı cihazınızda yer alan ve en çok yer kaplayan dosyalar ve son 30 gün içinde kullanmadığınız uygulamalara da bakabiliyorsunuz. Böyellikle akıllı cihazınıda yer açmak daha kolaylaşmış oluyor.

ikincisi ise “Dosya” sekmesi sayesinde akıllı telefonunuzda yer alan her klasörü ve alt klasörlerini görebiliyorsunuz.

Uygulamayı İndirmek İçin Burada ki Link‘i tıklayabilirsiniz.