google allo yapay 1

Google Allo yapay zekasıyla kişiye özel emoji tasarlayacak

Yapay zeka artık günümüz teknolojisinin her alanında kullanılıyor ve birçok çalışmaya tanık oluyoruz. Geçmiş bir nesili peşinden sürükleyen ve gelecek nesilde her alanda olması beklenirken, Google yapay zeka projesini öne çıkarıyor. Google Allo 563 katrilyondan fazla kombinasyonların arasından yapay zeka ile size en uygun emojiyi anında çıkarıyor.

Google Allo projesi sayesinde yapay zeka geliştirme sürecine bizzat tanık olduk. Bulunduğumuz yılın ilk aylarında kendini tanıtmasına rağmen yinede aktif bir kullanımı olduğu söylenemez.

Yinede gelişim süreci oldukça hızlı geçen Google Allo ile kendi emojinizi yapabileceksiniz. Bunun yanı sıra sizlerin bilgisini ve size ait verileri toplayarak bireştirecek ve size özel katılımlar sunacak. Böylelikle fotoğrafınızda göz renginiz, bulunduğunuz ortam, ülkeniz hatta eviniz bile Google Allo tarafınca işlenerek size en uygun desteği sunacak. Bu konuda yapay zeka uygulaması size sunulacak verileri her an diri şekilde tutarak sizi mahçup etmeyecek. Tüm bunların yanı sıra sizinle sohbet edebilir ve öneriler sunabilir. Bu bakımdan fikir sahibi olmanız gereken yerlerde veya kararsız olduğunuzda size büyük bir yardım sunacak olması garanti.

allo

Katrilyonlar arasından seçim yapacak!

Google Allo bu özellikler için konumunuzu ve diğer verilerinizi kullanması gerekiyor. Çekmiş olduğunuz fotoğrafın üzerine güzel bir emoji tasarlamak için katrilyonlarca kombinasyon arasından size en özel emojiyi saniyeler içerisinde sunabiliyor. Bazı şirketler ve ünlüler bu tip yapay zekaları çok önceden kullandıklarını belirtelim. Bu bakımdan Allo sunmuş olduğu güncellemeler ile çok kez akıllarda iz bırakacak gibi duruyor.