note 4e edge 1

Galaxy Note 4 ve Note 4 Edge için “Güvenlik” güncellemesi yayınlandı

Samsung Galaxy Note 4 ve Note 4 Edge için yeni bir güncelleme yayınlandı. Samsung’un son zamanlarda güvenlik alanında bazı çalışmalar yaptığı ve güvenlik konusunda çok daha hassas bir hale geldiği görülüyor. İşte Note güncellemesi hakkında tüm detaylar!

Samsung’un yazılım departmanında çalışan mühendisler son zamanlarda oldukça fazla çalıştığı artık kesin gibi. Samsung’un eski ve yeni cihazları için ardı arkası kesilmeyen güncellemeler son zamanlarda artış gösteriyor. S7 ve S7 Edge ardından S4 ve S5 Mini gibi birçok cihaz güncelleme almışken, marka Note 4 ve Note 4 Edge kullanıcılarını da unutmayıp bir güvenlik güncellemesi sundu.

Güvenlik Güncellemesi Haziran Ayını Kapsıyor!

Galaxy Note 4 ve Note 4 Edge kullanıcılarından uluslararası modellerine gelen güncellemelerden bahsedecek olursak eğer, Android platformunun Haziran ayının tamamına kadar ki tüm güvenlik güncellemelerini ve iyileştirmeleri içermekte. Yapım numarası ise Note 4 modelinin N910FXXS1DQE9 olurken Note 4 Edge’inki N915FXXS1DQF1 olarak görülüyor.

note 4 edge

Aslında bakacak olursak iki cihazında iki yıl önce çıktığı ve artık eski bir cihaz olarak görüldüğü bir gerçek. Android KitKat zamanı çıkan cihazlar ardından Lollipop ve Marshmallow güncellemelerini almışlardı. Şimdi ise merakla beklenen Nougat güncellemesini alamayacakları için bir önceki sürümde kalacaklarını belirtelim.

Güncellemeyi yapmadan önce şarj durumunuzun en az yüzde ellinin üzerinde olduğuna dikkat edin.