Instagram Kirpmadan Fotograf Paylasma 1

Fotoğrafları Kırpmadan Instagram Hikayelerine Nasıl Yükleyebilirim?

Her gün Instagram hikayeleri ekleniyor, insanlar fotoğraflarını ve videolarını Instagram hikayelerine yüklüyor, ancak hayal kırıklığına uğratan şey, resimlerin portre görünümünde olduğu gibi ekrana sığdırılması. Instagram, Hikayelerine özellik kattığına dair hiçbir şüphe içermiyor, ancak şimdilik eksik olan tek şey, istediğiniz şekilde ayarlanamayan Hikaye görüntüsü. Manzara fotoğrafıysa, Instagram onu kenarlarından keser.

Instagram kırpmadan fotoğraf paylaşma yolu yok mu? Evet, var! Bulduk onu. Bilmek için okumaya devam edin.

Instagram Kırpmadan Fotoğraf Paylaşma

Fotoğrafları iPhone’lar İçin Kırpmadan Instagram Hikayelerinde Paylaş

Fotoğrafları kırpmadan Instagram hikayelerine yüklemek için bir yol var ve iPhone’unuza yüklenecek herhangi bir uygulamaya ihtiyacı yok. Basit bir geçici çözüm, iPhone’unuzun uygulamaların herhangi bir sıkıntısı çekmeden kolayca ilgilenmesini sağlar. Tek yapmanız gereken Instagram hikayelerine yüklemek istediğiniz fotoğrafın ekran görüntüsünü almak.

Fotoğraflar uygulamasına gidin, bir görüntü açın, tam ekrana girmek ve ekran görüntüsünü almak için bir kez dokunun. Telefonu döndürmediğinizden emin olun, fotoğrafı dikey tutun; böylece siyah çubuklar alanın geri kalanını alır.

FOTO Uygulaması

Peki ya siyah çubuklardan hoşlanmıyorsan? Daha fazla renk ekleyebilir veya çubukları arka plan olarak bulanıklaştırabilirsiniz. Bunu yapmak için, üst ve alt çubukları düzenlemenize izin verecek FOTO – Instagram Boyutlandır’ı yeniden boyutlandıracak ücretsiz bir uygulama yüklemeniz gerekecek. Uygulamanın sadece çubukları koymak ve ona özel renkler katacak veya piksel / bulanıklık.

  • FOTO uygulamasını açın, galeriden resmi seçin.
  • Şimdi çubuklara renk eklemek için boya fırçası düğmesine dokunun. Bulanıklaştırma simgesi arka planda bulanıklığı ekler. Verilen düğmeleri kullanarak pixelate veya Lomoish efektlerini ekleyebilirsiniz.
  • Uygulamanın sunduğu tek şey bu. İşiniz bittiğinde, resmi kaydetmek için sağ üst köşedeki kene tıklayın.