en iyi torrent siteleri 1

En İyi Güncel Torrent Siteleri (2017)

Günümüzde çoğu torrent sitesi kapanmış durumdayken, 2017 yılı içerisinde en popüler ve gözde olan torrent sitelerini güncel bir şekilde listeleyelim.

1- Kickass Torrents (KAT)

Birçok kez kapanmasına rağmen Kickass Torrents, birden fazla domain ile hizmet veremeye devam ediyor. Birçok kez domain değiştirmiş olsa bile henüz daha popülerliğini kaybetmiş değil. KAT (Kickass Torrents)’e buradan gidebilirsiniz.

2- Zamunda Torrent

Kickass’in kapandığı sıralar veya domain değiştirdiği sıralar popülerlik kazanan ve bugünlerde bir hayli güncel hizmet sunan Zamunda.net şuan için takip edilecek bir torrent sitesi diyebiliriz. Zamunda torrente gitmek için buraya  tıklayabilirsiniz.

3- The Pirate Bay

The Pirate Bay birçok kapanma haberleriyle gündemi meşgul ederken, popülerliğini koruyarak hizmet vermeye devam ediyor. The Pirate Bay’e gitmek için buradan gidebilirsiniz.

4- TorrentZ

TorrentZ’de birçok kez kapanma durumlarıyla kullanıcıları bir hayli üzmüş ancak tüm bu durumlara rağmen takipçileriyle arasında olan bağ oldukça kuvvetli. TorrentZ’e gitmek için buradan gidebilirsiniz.

5- IsoHunt

Listemizin son sırasında yer alan IsoHunt, yenilik sunmaya devam ediyor. IsoHunt son zamanlarda ciddi şekilde yükseliş kazanırken, IsoHunt’a gitmek için buradan gidebilirsiniz.