Apple Mail 1

En İyi Apple Mail İpuçları ve Püf Noktaları

Apple Mail, neredeyse OS X’in ilk günlerinden beri e-posta istemcileri için fiili bir standart haline geldi. O zamandan beri birçok Mac e-posta istemcisi gelip gitti, ancak Apple Mail de kaldı.

Apple Mail, birçok seçenek ve özellik içeren oldukça yönlüdür. Buna rağmen, çoğu kullanıcı özelleştirmeyi ve bir özellik daha eklemeyi sever. Apple Mail ipuçları ve püf noktaları nelerdir?

Apple Mail

Önemli E-posta Mesajlarına Göz Atın

Önemli e-posta iletilerini daha sonra başvurmak üzere işaretlemek için Apple Mail’deki bayrak özelliğini kullanabilirsiniz. Bayrak özelliğini nasıl açıp kapatacağınızı ve aynı zamanda bayraklara atanmış Apple adlarını gereksinimlerinize daha uygun olanlarla değiştirmeyi göstereceğiz.

Ayrıca, yalnızca işaretlediğiniz mesajları gösteren bir posta kutusuna sahip olmak için bu ipucunu akıllı posta kutularıyla (Apple Mail’de Hızlıca Mesaj Bulma bölümünde açıklandığı şekilde) birleştirebilirsiniz.

Apple Mail’de Hızlıca Mesaj Bulma

Apple Mail’deki arama işlevi zaman zaman şaşırtıcı derecede yavaş ve hantaldır. Bazı e-posta mesajlarını hızlı bir şekilde bulmanız gerekiyorsa, bunun yerine Akıllı Posta Kutularını kullanın.

Akıllı posta kutuları, mesajları hızlı görüntüleme için posta kutusuna sıralamak için tanımladığınız bir dizi kural kullanır. Sıralama arka planda yapıldığından, çoğu zaman, akıllı posta kutusu içeriği, içeri bakmayı bile düşünmeden önce günceldir.

Apple Mail Araç Çubuğunu Özelleştirmek için Tıkla ve Sürükle

Varsayılan Apple Mail arayüzü temiz ve kullanımı kolaydır, ancak araç çubuğunu özelleştirerek Mail uygulamasından çok daha fazlasını elde edebilirsiniz.

Posta’nın araç çubuğuna eklenebilecek ek komutlar ve araçlar sizi şaşırtabilir. Mail araç çubuğunu nasıl özelleştireceğinizi göstereceğiz.