batman arkham vr screen 01 ps4 eu 15jul16 1

PSVR’ın en çok satan oyunu Batman: Arkham VR oldu

Geride bıraktığımız senede PSVR’ın en çok satan oyunlarının hangileri olduğu açıklandı. Paylaşılan listelerin ilk sıralarında Batman: Arkham VR, Job Simulator ve Superhot VR gibi popüler oyunlar yer alıyor. ABD ve Avrupa için hazırlanan listelere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sony’nin VR cihazı PSVR, satışa sunulmasının ardından sanal gerçeklik cihazları arasında en çok satış yapan model olarak liderliğe yerleşti. İki milyondan fazla cihaz ve 12 milyondan fazla oyun satan PSVR, oldukça başarılı bir seneyi geride bıraktı. VR cihazının başarısının temelinde oyuncuları kendine çeken bazı oyunlar bulunuyor.

PSVR Job Simulator

Sony, geçtiğimiz sene PSVR’ın en çok satan oyunlarını paylaştı. Bu oyunlar arasında Batman: Arkham VR, Job Simulator ve Superhot VR gibi oldukça popüler yapımlar yer alıyor. ABD ve Avrupa için farklı listeler paylaşan Sony, oyunların satış rakamlarıyla ilgili bir bilgi paylaşmadı ancak belirli kaynaklar tarafından paylaşılan bilgiler Batman: Arkham VR’ın en çok satan PSVR olduğunu ileri sürüyor. İşte o listeler:

ABD Listesi

  1. Job Simulator
  2. Superhot VR
  3. PlayStation VR Worlds
  4. I Expect You To Die
  5. Batman: Arkham VR
  6. The Elder Scrolls V: Skyrim VR
  7. Fruit Ninja VR
  8. Keep Talking and Nobody Explodes
  9. Until Dawn: Rush of Blood
  10. Driveclub VR

PSVR Batman: Arkham VR

Avrupa Listesi

  1. Batman Arkham VR
  2. Superhot VR
  3. Job Simulator
  4. PlayStation VR Worlds
  5. Until Dawn: Rush of Blood
  6. Robinson: The Journey
  7. Keep Talking and Nobody Explodes
  8. Driveclub VR
  9. Sports Bar
  10. Arizona Sunshine