Galaxy Fold Ozellikler 1

Denendi Ve Test Edildi: Samsung Galaxy Fold

Belki akıllı telefonun bir sonraki evrimi budur. Katlamanın kalbinde, Infinity Flex olarak adlandırılan 7,3 inç, katlanabilir iç ekran bulunur. Neredeyse düz bir şekilde katlanabilir, menteşede yalnızca küçük bir boşluk kalır. Dış tarafta daha küçük bir ekran vardır.

Bu tasarım kullanıcılara tamamen yeni olanaklar sunuyor. Böylece, kat, dar ve yüksek bir ekrana sahip normal bir akıllı telefon gibi kullanılabilir. Açıldığında, 4.2: 3 formatında 4.3 inç diyagonal ekrana sahip kullanışlı bir tablettir. Her iki kullanım modu da büyük bir kesinti olmadan birbirinize geçiş yapmanıza izin verir.

Küçük Ve Büyük Ekran Arasında Kesintisiz Değişim

Küçük ekranda haritada bir adres ararsanız, örneğin, açıldıktan hemen sonra büyük ekranda daha fazla ayrıntı içeren daha büyük bir harita bölümü görüntülenir. Ya da Instagram beslemesi önceden bilinmeyen güzellikte parlar. İsterseniz, aynı anda ve ekranda yan yana en fazla üç uygulama penceresi yükleyebilirsiniz. Bu nedenle, hiç kimse verileri ele geçirmek için uygulamalar arasında geçiş yapmak zorunda değildir. Video oyunlarında veya fotoğraf çekerken bile küçük ve büyük ekranlar arasında neredeyse kesintisiz bir değişiklik yapılabilir. Mayıs ayı başlarında piyasaya sürülünceye kadar çoğu Android uygulamasının bu ekran modları değişikliğini desteklediği söyleniyor.

Galaxy Fold

Pil Henüz Katlanamıyor

Her şeyden önce, her bir cihaz bölümünde birer tane olmak üzere iki pil vardır. Akıllı telefon pilleri henüz katlanamaz. Qualcomm’dan gelecek 5G ağlarında, 12 gigabayt (GB) RAM ve 512 GB dahili bellekte de kullanılmasına izin veren bir yonga var. Kapak, cihazın kenarındaki bir parmak izi tarayıcısı ile açılır.

Altı Kamerayla Samsung Galaxy Fold

Fotoğraflar için altı kamera var. Ana kamera Samsung Galaxy S10 da olan geniş açı, normal lens ve zoom üçlüsü. Özçekimler ve video konferans için çift kamera geniş ekrana geçer. Dış ekranın üstünde tek bir kamera vardır.

Testte, istasyon vagonu iyi bir şekilde çalışmakta. Çalışma modları arasındaki değişim sezgiseldir, çoklu uygulama modu gerçek katma değer sunar. Galaxy Fold şaşırtıcı derecede kararlıdır. Esnek ekran şaşırtıcı derecede iyi görüntü kalitesine sahiptir. Renk ve görüş açısı kararlılığı ve  doğrudur.