Instagram takipci kasma 1

Daha Fazla Instagram Takipçisi Edinmenin 4 Yolu

Henüz Instagram’a katılmadıysanız, kaçırıyor musunuz? Sonuçta, fotoğraf paylaşım ve video paylaşım sosyal paylaşım servislerinin neden toplam 400 milyon aktif kullanıcı biriktirdiğini merak etmiyor musunuz? 2013 yılında Instagram’ın% 23 oranında büyüdüğü gerçeği hiç de çekici gelmiyor mu? Resimlerinizden birinin her gün paylaşılan 80 milyon fotoğraftan biri olmasını istemez misiniz?

Bu sorulardan herhangi birine evet dediyseniz, ücretsiz Instagram hesabına kaydolmak için asla geç değildir. Ancak, bir hesap oluşturduktan sonra ne yaparsınız? İçeriğinizi beğenen veya paylaşan takipçileriniz yoksa, bir sosyal medya ağında olmanın anlamı nedir?

İyi haber Instagram’da daha fazla takipçi edinmesi zor değil. Biraz zaman ve biraz çaba harcayacak takipçi kazanabilirsiniz. Öyleyse, içine girelim. İşte Instagram’da daha fazla takipçi edinmenin en iyi on yolu.

İnsanların İlgili Olduğu Görüntüleri Paylaşın

En popüler Instagram hesaplarına bakarsanız, ortak bir tema göreceksiniz. Tüm fotoğrafları, çoğu insanın bağlantı kurabileceği bir şeydir. Bu tür fotoğrafları paylaşarak, hedef kitlenizle bağlantı kuruyorsunuz; bu, insanları hesabınıza çekmenin en iyi yolu.

Kısacası, Instagram hesabınızın orijinal ve orijinal olduğundan emin olun. Ofisinizin sahne fotoğraflarının ardında paylaşımını, ürününüzü yapım sürecini veya uygun fotoğraflarını paylaşmayı düşünün. Diğer kullanıcılara böyle bağlanacaksınız.

Instagram Takipçi

Doğru Zamanda Gönderi

Instagram’a herhangi bir şey göndermeden önce, izleyicilerinizin çoğunluğunun hangi saat diliminde yaşadığını ve onların Instagram hesaplarını ne zaman kontrol ettiklerini düşünün.

Hareket kabiliyeti nedeniyle Instagram kullanıcıları için favori bir zaman yoktur ve katılımlar Çarşamba günleri 05 – 18.00 arasındadır ve daha çok insan Perşembe günleri göndermektedir. Ne olursa olsun, Instagram kullanıcılarının çoğu, fazladan zamanları olduğunda, sabahları ilk işlerini yaptıkları zaman, işten, okuldan eve ya da pazar günleri giriş yaptıkları zaman giriş yaparlar.

Popüler ve Alakalı Hashtag’leri Kullan

Fotoğrafları düzenlemek için kullanılan popüler etiketleri bulmak için Google veya Webstagram’da arama yapın. Daha sonra, daha fazla etkileşim oluşturması gereken fotoğraflarınız için daha fazla görünürlük elde etmek amacıyla, size veya endüstrinize ilişkin ilgili trend etiketlerini kullanabilirsiniz. Ayrıca endüstrinizle ilgili hashtag’leri bulmak için Instagram otomatik tamamlama özelliğini kullanabilirsiniz.

Diğerleri Takip Et

Başkalarını takip etmek istiyorsan, onları takip etmek zorunda kalacaksın. Bu, tüm sosyal medya formatlarında ortak olan basit bir karşılık verme kuralıdır. Bu yüzden, sadece fotoğraf yüklemek ve insanların size gelmesini beklemek yerine, kendinizi oraya da koymak zorundasınız.