Casper Excalibur G600

Casper Excalibur G600 Tanıtıldı. Tüm Özellikler

Oyun bilgisayarlarıyla son dönemde bir hayli öne çıkan markalardan biri olan Casper, serilerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Son olarak Casper Excalibur G600 modeli tanıtıldı. Peki Casper Excalibur G600 serisinin özellikleri neler? İşte detaylar.

Oyun Bilgisayarı denildiğinde akla ilk gelen markalardan biri Casper değil. Her ne kadar Nirvana serileriyle beraber belli standartların üzerine çıkan sistemler sunsa da markanın oyun bilgisayarı serileri için bu modeller biraz geri planda kalıyordu. Markanın bu alanda öne çıkan serisinin ise Casper Excalibur olduğunu biliyoruz. Yavaş yavaş oyun bilgisayarlarına daha fazla önem veren Casper’ın son olarak ise Casper Excalibur G600 modelini tanıttığını gördük. Serinin yeni oyun canavarı olarak adlandırılan Casper Excalibur G600 modelinin özelliklerine bakalım.

Casper Excalibur G600

Casper Excalibur G600 Özellikleri

Casper Excalibur G600 serisinde ilk dikkat çeken teknik özellik işlemciler oldu. İşlemci kısmında Intel tercihi yapan markanın, 7.nesil Intel Core i7 7700 HQ işlemcilerini kullandığını görüyoruz. Yeni işlemci modelleriyle beraber tabi ki RAM bellek desteği de değişiyor. 2.8 GHz hız sunan işlemcilerle beraber gelen RAM bellek miktarı 16 ile 32 GB arasında değişiyor.

DDR4 2400 MHz değerinde olan belleklerin işlemcilerle beraber bir hayli yüksek performans sunduğunu da görüyoruz. Casper Excalibur G600 modelinin ekran kartı kısmında ise Nvidia GeForce 1060 GTX 6 GB bellek modeliyle dikkat çekiliyor. GDDR5 ekran kartlarının oyun performansı için yeni neslin en iddialı modelleri olduğunu da söylemek yanlış olmaz.

Teknik özellikleri bu şekilde olan Casper Excalibur G600 modelinin ekran kısmında 15.6 inç ekran boyutu kullanılıyor. Full HD çözünürlük değeri sunan ekranların parlaklık değeri ise 300 nit olarak açıklandı. Depolama konusunda da bir hayli geniş seçenekler sunan Casper Excalibur G600, kullanıcı seçimlerine göre 5 bin TL ile 7 bin TL olarak aralığında değişiyor. Çıkış tarihinin ise henüz açıklanmadığını ve çok kısa bir süre içerisinde çıkış tarihi içinde açıklamaların yapılacağını belirtelim.