Nubia Red Magic 1

Bir Oyuncu Telefonu Daha: Nubia Red Magic Modelinin Görüntüleri Ortaya Çıktı

Dünya devi akıllı telefon üreticileri, oyuncular için akıllı telefon piyasasına girmeye başladığı son dönemde, oyuncu telefon modellerinin arasına yeni bir modelde Nubia’dan geldi.

Akıllı telefonların daha güçlü hale gelmesi ve pazarın çok hızlı büyümesi nedeni ile oyun yapımcıları geliştirdikleri oyunları mobil cihazlar için de sunmaya başladı. Bu konuda android işletim sistemine sahip akıllı telefonlar ile bu oyunlar rahatlıkla oynanabilir hale geldi.

Razer Phone ile hayatımıza girmeye başlayan oyuncu telefon modellerine geçtiğimiz haftalarda tanıtılan Xiaomi BlackShark’ın katılması ile bu Pazar büyümeye devem ediyor.

Şimdide MWC’de Nubia tarafından duyurusu gerçekleştirrilen Red Magic, görselleri ortaya çıktı Nubia, bu modelin oyuncular için özel olarak geliştirdiği belirtilmişti.

Önümüzdeki haftalarda kullanıcılar ile buluşacağı tahmin edilen Nubia Red Magic’e ait bazı görseller ilk kez gün yüzüne çıktı.

Görsellere göre cihazın her iki yanında hava kanalları bulunurken tek bir kameraya sahip olduğu  ve farklı renklerin seçilebildiği LED flaş ışığı dikkat çekiyor. Cihazın 19 Nisan’da resmi olarak duyurulması bekleniyor.