lead 960 1

Bir haftada yarım milyon kişi Bitcoin akımına dahil oldu; dijital para değerlenebilir!

Dijital para birimi kullanıcıları için cüzdan hizmeti sunan Blockchain, yalnızca bir hafta içerisinde yarım milyon yeni hesabın açıldığını duyurdu. Hesap sayısının artması Bitcoin’e olan yatırımın artacağını gösteriyor. Bu nedenle para birimi değer kazanabilir.

Dünyanın en büyük Bitcoin cüzdan hizmeti sunan şirketi Blockchain, son bir hafta içerisinde kullanıcı sayısını yarım milyon artırdığını açıkladı. Bitcoin’in hızlı bir şekilde yükselerek rekor üstüne rekor kırması, daha da artabileceği yönündeki tahminler ve dijital para biriminin ilk milyarderlerinin ortaya çıkması Bitcoin’e olan ilginin giderek artmasını sağlıyor.

Blockchain CEO’su Peter Smith, bu artışla birlikte dünya çapında 20 milyon kullanıcı sayısına ulaştıklarını ve bu sayının hızlı bir şekilde artmaya devam ettiğini açıkladı. Bitcoin’in değeri fark etmeksizin yeni insanların bu sektöre giriş yapmasını heyecanlandırıcı bulduğunu dile getiren Smith, dijital para kullanımının yaygınlaştığını görmenin sevindirici olduğunu da ekledi.

MW ED478 bitcoi 20160117192142 ZH

Paylaşılan bilgilere göre Bitcoin’e yatırım yapan kişiler arasında Android kullanıcılarının sayısı oldukça fazla. Smith’in söylediğine göre son 24 saat içerisinde Android işletim sisteminden Blockchain’e giriş yapanların sayısı 1 milyonu aştı. iOS ise Android’i yakından takip ediyor.

Bitcoin artmaya devam edebilir

Şu an Bitcoin 55.075 TL civarında seyrediyor ve Bitcoin’e olan katılımın artması, dijital paranın giderek değerlenebileceğinin bir göstergesi. Eğer siz de Bitcoin’e yatırım yapmayı düşünüyorsanız, buradaki haberimizden dijital paranın hangi durumda değer kazanacağını öğrenebilir ve yatırımınızı bunun ışığında gerçekleştirebilirsiniz.