Facebook puf noktalar 1

Bilmeniz Gereken En İyi Facebook Püf Noktaları ve İpuçları

Facebook dünyadaki en iyi sosyal ağlardan biridir, arkadaşlarınız ve ailenizle iletişim halinde kalmak için bir yerdir. Şimdi, Facebook profilinizi oluşturmak için bu basit Facebook püf noktalarını ve ipuçlarını takip edin.

Facebook’ta Boş Durumu Güncelleme Hilesi

Bu numara sadece Facebook arkadaşlarınızı eğlenmek için kandırmak için kullanılır, bu numarayı kullanarak Facebook’taki boş Facebook durumunu güncelleyebilirsiniz.

İşte Nasıl Yapılır:

Bunu Facebook kopya durum kutunuza @ [3: 3:] kopyalamanız yeterli, işte bu kadar!

Facebook püf noktalar

Tek Bir Tıklamayla Facebook Fotoğraf Albümünü Nasıl İndirebilirsiniz:

Toplu İndirme görüntüleri (ZIG), fotoğraf albümümüzü tek bir tıklamayla indirmemizi sağlayan Facebook’un krom uzantısıdır. Büyük albümümüzdeki tüm fotoğrafları görmek biraz zaman alır. Tek bir fotoğrafı indirmek, tam fotoğraf albümünü indirmek için resmi bir seçenek yoktur. Daha yavaş ağ bağlantısı kullananlar için, albümdeki tüm fotoğrafları görüntülemek ve tek tek indirmek çok zor.

Aynı Anda Tüm Arkadaşlık İsteklerini Kabul Etmek

Facebook profilinizde beklemede olan çok sayıda arkadaşlık isteği olanlar için ve tüm istekleri birer birer kabul etmeyi kararlaştırabilirsin, işte o zaman Facebook’taki tüm arkadaşlık isteklerini bir kerede kabul etmenin püf noktası.

İşte Nasıl Yapılır:

Adım 1: Facebook’ta bekleyen arkadaşlık istekleri için buraya gidin.

Adım 2: Kopyala Bu java script kodunu tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırın.

javascript:for( i = 1;i<document.getElementsByName(“actions[accept]”).length;i++){document.getElementsByName(“actions[accept]”)[i].click();}void(0);

Adım 3: Javascript: adres çubuğunuzun önüne koyun ya da kendi başınıza ekleyin, çünkü bazı tarayıcılarda otomatik olarak kaldırılır.

Adım 4: Şimdi Facebook’ta bekleyen tüm isteğiniz bir kez kabul edildi, enter tuşuna basın.