samsung c7 1

Beklenen Güncelleme Samsung Galaxy C7 İçinde Yayınlandı

Samsung’un orta segment için sunmuş olduğu bir çok cihaz bulunuyor. Bu cihazlar için çok sık güncelleme paylaşılmıyor ve bu konuda sıklıklar bu tip haberlerimizin altına da yorumlar alıyoruz. Samsung’da bu konuda çok sık olmasa da Android güncellemelerini yapmaya devam ediyor. Orta Segment cihazlarının bir çoğu Android 7 sürümüne geçti. Şimdide sıra Samsung’un Galaxy C7 modeli için paylaşılmaya başlandı.

Galaxy C7’ye Nougat Geliyor

Nougat güncellemesini dağıtmaya başlayan Samsung; Bu çalışmaya Çin’den başladı. Tahminen güncellemenin ay sonuna kadar tüm dünya ya dağıtılması bekleniyor.

Galaxy C7’de Android 7 güncellemesi ile neler değişecek.

1142MB‘lık olan güncelleme dosyası ile Galaxy C7’nin çok daha stabil bir yapıya kavuştuğu ifade ediliyor. böylelikle C7 uygulamaları daha hızlı açılacak. Pil süresinide olumlu olarak etkileyerek arttıran güncelleme ile Always-On Display, çoklu pencere ve ayarlar menüsü Nougat güncellemesi ile Galaxy C7 modeline de eklendi. Aynı zamanda güncelleme telefonun güvenlik altyapısını daha da sağlam bir hale getirdi.

Nougat güncellemesi, geç olsa da Galaxy C7 için de sonunda geldi ama bu güncelleme, C7 için gelen son Android sürümü olacak gibi gözüküyor.