Applea odeme secenegi PayPal geldi Iste tum detaylar

Apple’a ödeme seçeneği PayPal geldi, İşte tüm detaylar!

Apple’ın akıllı cihazlarında uygulama, film, kitap ve müzik satın alımlarımda ödeme tercihi olarak Apple ID’nize PayPal kullanabileceksiniz!

Apple’ın yeni bir karar sonucu getirmiş olduğu PayPal kullanımı sayesinde hemen şimdi iPod, iPad veya iPhone‘larınızda iTunes, Apple Music, App Store gibi birçok alanda ödeme yapacaksanız eğer PayPal kullanabilirsiniz. Hatta şimdi Amerika, Kanada, Meksika, İngiltere, Fransa, Avusturya, Almanya, İsrail, İtalya, Hollanda ve ispanya’daki kullanıcılar şu anda kullanabilirler.

PayPal ile ödeme yapmak için ayarlarınızda bir ödeme seçeneği olan PayPal’ı seçmeniz ve kart bilgilerinizi girdikten sonra bu ödeme yönteminin varsayılan olarak belirlemeniz yeterli olacaktır. Bu yeni özellik aslında Apple TV ve Apple Watch kullanıcıları içinde geçerli. Bu cihazlarda kullanacak kişiler PayPal’ın One Touch mobil özelliklerini de kullanacak. Bu şunu gerektiriyor parmak iziyle onayın gerçekleşeceği.

Applea ödeme seçeneği PayPal geldi İşte tüm detaylar 1

Türkiye’de Durum Ne Olacak?

Her ne kadar bu durum güzel olmuş olsa bile ülkemizde PayPal kullanımı henüz sıkıntılı. Önümüzdeki yıl PayPal‘ın ciddi anlamda ülkemizde eskiden olduğu gibi ve daha çok güvenli bir arayüz yenilenmesiyle dönüş yapacağını umut ediyoruz.