MacBook Air

Apple, ucuz MacBook Air satışına başlayacak

Analistler tarafından paylaşılan bilgilere göre Apple, senenin son aylarında ucuz bir MacBook Air modelini satışa sunmayı planlıyor. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MacBook Air ile sektörün en etkili üreticilerinden birisi haline gelen Apple, daha büyük bir kitleye hitap edebilmek adına ucuz MacBook modellerinin satışına başlayacak. KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo tarafından paylaşılan bilgilerle gündeme gelen yeni cihaz, iddialara göre senenin ikinci çeyreğinde satışa sunulmuş olacak.

Ucuz MacBook modelinin 13 inç ekran boyutuna sahip olması bekleniyor. Apple, yeni dizüstü bilgisayar modelini 1.8 GHz hızında Intel işlemciyle geliştirmişti. Şu an MacBook Air’ın fiyatı 1000 dolar. Ucuz modelin fiyatı ise henüz bilinmiyor.

MacBook Air

Apple ile ilgili başka bilgiler de paylaşıldı

Ming-Chi Kuo’nun raporunda yer alan bilgiler ucuz MacBook modeliyle sınırlı değil. Analist, Apple’ın bu dizüstü bilgisayarla eş zamanlı olarak yenilenmiş AirPods modelini de satışa sunacağını ve HomePod’un Apple açısından ‘ortalama’ bir başarıya eriştiğini paylaştı.