Messenger oturum kapatma 1

Android’de Facebook Messenger’dan Nasıl Çıkılır?

Android’de Facebook Messenger’da nasıl birden fazla hesap ekleyebileceğinizi gösterdik. Facebook’tan mesaj göndermek ve almak istiyorsanız, Facebook uygulamasından mesaj gönderemediğiniz ve alamadığınız için Facebook’un bağımsız Messenger uygulamasını yüklemeniz gerekir.

Android’de Facebook Messenger’dan çıkmak istiyorsanız, Facebook Messenger uygulamasından çıkma seçeneğinin olmadığını fark etmiş olmalısınız. Facebook, Messenger uygulamasından çıkmanızı ve diğer alternatifleri denemenizi istemiyor gibi görünüyor. Ama endişelenmeyin. Bu yazıda size Android’de Facebook Messenger’dan nasıl çıkış yapılır sorusuna cevap vereceğiz.

Facebook Messenger Çıkış Yapma

Facebook Messenger’dan Nasıl Çıkılır?

Android’de Facebook Messenger çıkış yapabilmek için be Ayarlar ‘seçeneğine gitmeniz ve ardından‘ Uygulamalar ‘bölümünü açmanız gerekir. Uygulamalar bölümünü açtıktan sonra, “İndirilen” uygulamalar altındaki Messenger uygulamasını bulun ve açın.

O zaman uygulama bilgisini bulacaksınız. Data Verileri Temizle on üzerine dokunun ve ardından uygulama verilerini silmek için onay istendiğinde ‘Tamam‘ üzerine dokunun. Uygulama verilerini sildikten sonra, verilerin ve önbellek sayaçlarının sıfırlandığını fark edeceksiniz. Aksine, Messenger uygulamasının verileri ve önbelleği temizlendi.

Daha sonra Facebook Messenger uygulamasını açın. Facebook Messenger’dan çıkış yaptığınızı fark edeceksiniz. Facebook uygulamasını da yüklediyseniz, profil adınızın aşağıda görüntülendiğini göreceksiniz: ‘Messenger’a Hoş Geldiniz‘. ‘Devam Et‘ butonuna dokunarak giriş yapabilirsiniz.

Farklı bir hesaptan giriş yapmak istiyorsanız, Account Hesap Aç ‘üzerine dokunabilirsiniz. Bundan sonra, Facebook Messenger’a tekrar giriş yapabilmek için Facebook Facebook ile giriş yap ‘üzerine tıklamanız ve giriş bilgilerini vermeniz gerekir.