Nitro5 1

Acer Nitro 5 Türkiye’ye Geldi!

Güçlü özellikleri bünyesinde barındıran Asus Nitro 5 Türkiye’ye geldi. Yeni Acer serisinin ilki olan Nitro 5 güçlü özellikleri ile oyuncuların ağzını sulandırıyor.

Farklı bütçeler için farklı alternatifler sunan Acer, NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti grafikler ile eşleştirilmiş 7. nesil Intel Core i7 işlemciler veya 7. nesil AMD A-serisi işlemcilere sahip AMD Radeon RX550 grafikler arasından seçim yapabilecekler. Windows 10 kullanılan modeller; 32GB’a kadar DDR4 2400 MHz belleği desteklemekte.

Oyuncuların en büyük sorunu olan başlatma süresi ve oyun içi yükleme sürelerinin kısaltılması için tercih edilebilecek modeller ise; super hızlı PCIe SSDs (512GB’a kadar) ve depolama için opsiyonel bir HDD (2TB’a kadar) donanımlarıyla temin edilebiliyor.

Bağlantı Noktası Seçenekleri Neler?

Gigabit Ethernet bağlantı noktası hızlı ve güvenilir kablolu bağlantı sağlarken, 802.11ac 2×2 MIMO kablosuz teknolojisi ile çok hızlı kablosuz bağlantı sağlanabilir. USB 3.1 C-Tipi (Gen 1) bağlantı noktası, güç kapalıyken şarj özelliğine sahip olan bir adet USB 3.0 bağlantı noktası, iki USB 2.0 bağlantı noktası ve 90 Hz’e kadar yenileme oranlarını destekleyebilen HDMI 2.0 bağlantı noktası bulunmaktadır.

Isınma Sorununa ikili Müdahale İmkanı

Isınma sorunu ile ilgili olarak Nitro 5; yüksek fan hızı ve soğutma kabiliyeti ile Acer Coolboost teknolojisine sahip iki fana bulunuyor; ayrıca acil durumda kullanıcıların soğutma işlemini manuel olarak kontrol edebilmelerine izin verilmekte.

Ekran Özelliği

Tüm modeller 15.6 inç FHD (1920 x 1080) IPSekran ve Dolby Audio Premium ve Acer TrueHarmony kullanılmış durumda.

Acer Nitro 5, Kdv dahil 3999TL’den başlayan fiyat etiketine sahip.