dünya düzdür

ABD’de Bir Grup İnsan Tarafından “Dünya Düzdür” Konferansı Düzenlendi!

Geçmiş tarihlerden bu yana insanlar arasında dünyanın yuvarlak mı düz mü olduğu konusunda süregelen bir tartışma bulunuyor. Dünyanın düz olduğuna inan mı kaldı canım sende dediğinizi duyar gibiyim.

Her yıl dünyanın düz olduğuna inanan insanlar her yıl konferans düzenliyor. Geçtiğimiz haftalarda ABD’nin Karolina eyaletinde düzenlenen konferansta yaklaşık 400 insan “Düz Dünya Uluslararası Konferansına” katılarak bir nevi dünyaya meydan okudu.

Tamamen dünyanın düz olduğuna inanan insanlar tarafından düzenlenen konferans birçok insan tarafından ilgi ve merakla gözlemlendi. Önümüzdeki yıl Kolorado eyaletinde düzenlenecek olan konferans şimdiden internet ve sosyal medya siteleri üzerinde merak ve heyecana yol açtı.

Kafayı Sıyırmışlar!

9 – 10 Kasım da düzenlenen konferansa katılımın bilet fiyatı 249 dolar olarak açıklandı. Konferansa katılanlar arasında Youtube’da 40 bin abonesi bulunan Mars Sargent adındaki YouTuber’da bulunuyordu.

Youtuber yaptığı açıklamada, “Dünya bizi artık daha fazla görmezden gelemez” dedi. Konferansta birbirinden komik diyalogların olduğu görülüyor. Ayrıca konferansta Elon Musk’ın bir deli olduğu onu dinlememiz gerektiği gibi ilginç söylemlerde bulunuyor.

Henüz amaçlarının ne olduğu anlaşılmayan bu bir grup insanın komik bir şeyler ortaya çıkarmak istediği düşünülüyor.