2021 Yılında Çok Konuşulacak Akıllı Telefonlar

2021 Yılında Çok Konuşulacak Akıllı Telefonlar

Geçen yılda olduğu gibi 2021 yılında da akıllı telefonlardan sıkça bahsedeceğimiz bir sene olacak. 2021 yılında piyasaya gelecek olan birçok akıllı telefonun özelliklerine kadar daha şimdiden bilinmektedir. 2021 yılının ilk yarısında birçok telefonun tanıtımının yapılması beklenmektedir.

Realme 8 Pro

Çinli telefon üreticisi olan Realme markası 2021 yılında çıkaracağı akıllı telefonla adından sıkça söz ettirecek. Realme 7 Pro ürünü üzerinde çalışan bu Realme 2021 yılında tanıtılması beklenmektedir. Yeni gelecek akıllı telefonla alakalı bilinenlere göre en az 108 MP olarak bir kamerayla geleceğidir. Ayrıca Snapdragon 888 işlemciyle gelecek bir telefondur. Bu telefonun 2021 yılının başlarında hemen tanıtılması beklenmemektedir.

Xiaomi Mi 11 Pro

Amiral gemisi telefonları 2021 yılında da sıkça göreceğiz. Bu telefon hakkında birçok detay daha şimdiden sızdırıldı. Ortaya çıkan bilgilere göre 6,7 inçlik bir ekranla gelecek. Ayrıca Snapdragon 888 işlemcisinden güç alacak. 4970 mAh bataryasıyla kullanıcılar uzun süren bir deneyimi rahatlıkla yaşayabilecek. Hızlı şarj destekli olması büyük bir avantaj olarak ön plana çıkıyor. Bunun yanı sıra 200 W’a kadar hızlı şarj desteği bulunmaktadır. 2K çözünürlükte bir ekranla ortaya çıkacağı düşünülüyor.

2021 Yılında Çok Konuşulacak Akıllı Telefonlar

iPhone 13 mini, 13, 13 Pro ve 13 Pro Max

Her sene iPhone hakkında birçok iddia ortaya atılıyor. iPhone 12 telefonunun yanı sıra iPhone 13 hakkında çeşitli bilgiler gelmeye başladı. iPhone telefonları hakkında verilen bilgilerden birisiyse A15 yonga çipleriyle geleceğidir. Daha iyi bir işletim sistemiyle kullanıcılar en iyi hizmeti alabilecektir. Bu telefonlar hakkında henüz kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

Google Pixel 6

Google Pixel 5 yeni bir telefon olarak ön plana çıkıyor. Ancak daha şimdiden Google Pixel 6 konuşulmaya başlandı. Bu model üzerinde çalışan Google, 2021 yılının ikinci yarısına telefonu tanıtması beklenmektedir. Pixel 6 telefonu hakkında ortaya atılmış iddialar veya varsayımlar bulunmamaktadır. Ancak çıktığı zaman 2021 yılında çok kişi konuşacağı kesin. Hatta birçok kişi önceki modelinin Türkiye’de olmasını çok istiyordu. Google Pixel 6 telefonunun 8 GB RAM, 775G işlemci gibi özelliklerle tanıtılması beklenmektedir.